Μια νέα πρόταση στα social media είναι εδώ για να ανατρέψει τα δεδομένα.

 

Η τωρινή κατάσταση στα social media έχει βάλει αρκετούς σε σκέψεις σχετικά με τα δεδομένα, με τα οποία έρχονται σε επαφή. Οι διάφορες πλατφόρμες, παρά τους όποιους κανόνες κι αν θέτουν, προωθούν -δυστυχώς- το cyber-bullying, το μίσος και την παραπληροφόρηση. Και όλο αυτό, γιατί βάσει αλγόριθμου, όλα αυτά τα posts ωθούν τους χρήστες να αλληλεπιδράσουν.

Την κατάσταση στα social media και αυτό το κακό περιεχόμενο θέλει να αλλάξει το MyAngels, μια νέα πλατφόρμα που θέλει να προβάλλει την θετική πλευρά της ζωής. Οι δημιουργοί της σημειώνουν πως στόχος της δεν είναι να προωθήσει αναρτήσεις που απλά θα οδηγήσουν τους χρήστες σε οποιασδήποτε μορφή αλληλεπίδραση και δεν θα λειτουργεί με βάση το συμφέρον των διαφημιζόμενων. Στόχος της είναι να προβάλλει θετικά μηνύματα.

Πάνω από 60% των Αμερικανών δήλωσαν σε πρόσφατη έρευνα πως επηρεάστηκαν αρνητικά από τα όσα είδαν ή διάβασαν στα social media και το MyAngels στοχεύει να λειτουργήσει ως αντίδοτο σε όλα αυτά. Το προφίλ κάθε χρήστη είναι η βάση του για θετικές σκέψεις και θετική ενέργεια, όπου κάθε μέρα θα μπορεί να μεταφέρει ένα ευχάριστο και θετικό μήνυμα για τη ζωή και την καθημερινότητά του.

Διαβάστε επίσης  Το Τριώδιο ξεκινάει από το Bras de Frères!

Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες σημάνσεις της πλατφόρμας περιλαμβάνουν τους αγγέλους, πλάσματα που είναι συνδεδεμένα με την απελευθέρωση, την ηρεμία και τη γαλήνη. Μέσω μιας απλή διαδικασίας, μπορεί να αποσταλεί ένα μήνυμα σε φίλους και μέλη της οικογένειας και οι χρήστες μπορεί να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους, αρκεί να έχουν αποδεχτεί ο ένας τον άλλο ως σύνδεση. Από εκεί και πέρα, κάθε χρήστης μπορεί να ανάψει ένα εικονικό κεράκι και να δηλώσει έτσι τη στήριξή του σε οποιονδήποτε.

Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όλοι οι μετρητές μηδενίζουν μετά από ένα 24ωρο, απελευθερώνοντας τους χρήστες από το κυνήγι της αναγνώρισης και των likes. Η εγγραφή στην πλατφόρμα του MyAngels γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και απαιτείται απλά μια απλή επιβεβαίωση στο mail που θα δηλωθεί για την εγγραφή. To avatar κάθε χρήστη μπορεί να προσαρμοστεί στα πιστεύω του και μέσω τεχνολογίας τρισδιάστατης απεικόνισης και επαυξημένης πραγματικότητας, κάθε άγγελος μπορεί να συνοδεύει τον χρήστη στον πραγματικό κόσμο.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

Η πλατφόρμα έχει στόχο να βοηθήσει στην οργάνωση εκδηλώσεων, διατήρηση επαφών με φίλους και γνωστούς και στην καλύτερη επικοινωνία μεταξύ κοινοτήτων, με τρόπο που ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες στα social media. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι προσπαθούν να προσεγγίσουν και εταιρείες και να τις πείσουν να συνεισφέρουν σε ένα καλύτερο online περιβάλλον και να δώσουν νέο νόημα στην στρατηγική τους γύρω από το marketing.

Το My Angels λειτουργεί ήδη σε 86 χώρες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και σχετικές εφαρμογές για κινητά με λειτουργικό iOS και Android.

 

Πηγή: reader.gr