Η Ευρώπη κινείται στους ρυθμούς του Euro 2021, πράγμα που σημαίνει ότι οι ποδοσφαιρόφιλοι είναι απασχολημένοι αυτό το διάστημα. Ωστόσο, μια γυναίκα έμεινε έκπληκτη όταν είδε μια επιστολή του συντρόφου της με τους κανόνες που θα πρέπει να ακολουθήσει κατά τη διάρκεια του Euro.

 

Η Τζόρτζι Χολμς που ζει στην Αγγλία, κατέφυγε στο TikTok για να μοιραστεί τη λίστα με τους κανόνες που της έθεσε ο σύντροφός της Τζόελ Σμιθ για το Euro 2021. Στο βίντεο που έχει συγκεντρώσει πάνω από 45.000 likes, έγραψε: «Δεν μπορεί να είναι η μόνη που λαμβάνει ένα γράμμα από τον φίλο της προτού ξεκινήσει το Euro αυτό το Σαββατοκύριακο;».

Στην συνέχεια, η Τζόρτζια έκανε ζουμ σε ένα κομμάτι χαρτί Α4 που είχε κανόνες γραμμένους και στις δύο πλευρές, με τους χρήστες των social media να τους βρίσκουν πολύ αστείους. Ο άνδρας στην επιστολή του έγραψε: «Σου γράφω αυτό το email με τους όρους και τις προϋποθέσεις για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που πρόκειται να πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 11 Ιουνίου έως την Κυριακή 11 Ιουλίου. Ποιοι είναι οι όροι και οι προϋποθέσεις».

Διαβάστε επίσης  Issue 790

 

@georgiaholmes.xI had to laugh , what on earth?? #euros #fyp #boyfriend #football

♬ Afterglow – Wilkinson & Becky Hill

 

Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται κατά τη διάρκεια του Euro 2021

Στους κανόνες περιλαμβάνεται πως δεν θα υπάρχει «αλληλεπίδραση μέσω κινητού τηλεφώνου», εκτός κι αν της τηλεφωνεί για να της πει ότι «έρχεται σπίτι». Ένας δεύτερος κανόνας ανέφερε ότι δεν της επέτρεπε να τον ρωτά πότε θα επέστρεφε σπίτι, καθώς σχεδίαζε να περάσει περισσότερο χρόνο στην παμπ. Η ρήτρα 3 επέτρεπε στην Τζόρτζια να του τηλεφωνεί μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης διαφορετικά εκείνος δεν θα απαντούσε. Παράλληλα, θα μπορεί να του στείλει γραπτό μήνυμα μόνο στο ημίχρονο ή στο τέλος του αγώνα καθώς «η πλήρης προσοχή του πρέπει να είναι στο παιχνίδι» ενώ η αποστολή μηνυμάτων κατά την διάρκεια των πέναλτι απαγορεύονται.

Πρόσθεσε επίσης ότι τυχόν κακή διάθεση που προκαλείται από τους αγώνες δεν θα πρέπει να ληφθούν προσωπικά από αυτήν. Μία άλλη υπενθύμιση είναι πως πιθανότατα θα έπινε πολύ κατά τη διάρκεια των αγώνων, συμπεριλαμβανομένου του ματς Αγγλία – Σκωτία και πως πιθανότατα θα επέστρεφε σπίτι «μεθυσμένος».

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

 

 

Τέλος, ανέφερε: «Εάν πιστεύεις πως υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να παρέλειψα ή άλλες προτάσεις, μπορείς να με καλέσεις ή να κανονίσεις μια τετ-α-τετ συνάντηση όποτε σε βολεύει. Σ’ ευχαριστώ».

Ο λάτρης του ποδοσφαίρου είπε ότι ότι η κοπέλα του δεν πρέπει να ξεχνά ότι την αγαπά και παρά το γεγονός ότι όλη η προσοχή του θα είναι στραμμένη στο Euro 2021, εξακολουθεί να είναι η «κύρια προτεραιότητά» του.

 

Τρελάθηκαν οι χρήστες του TikTok

Ποια όμως είναι η αντίδραση της κοπέλας του; Μπορεί να έγραψε στο τέλος του βίντεο «Αντε γ@@@ Τζόελ», φαίνεται όμως πως το βρήκε αστείο και πρόσθεσε: «Έπρεπε να γελάσω, τι στο καλό».

Την ίδια άποψη όμως έχουν και οι χρήστες του TikTok, που επίσης βρήκαν το όλο θέμα ξεκαρδιστικό. «Θεέ μου είναι απίθανο» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Γιατί είναι τόσο μα τόσο αστείο;». Κάποιες άλλες γυναίκες έσπευσαν να συσχετίσουν τους κανόνες αυτούς με τους δικούς τους συντρόφους, όπως κάποιος που έγραψε: «Είμαι έκπληκτη που δεν έχω λάβει κάτι τέτοιο από τον σύντροφό μου» ενώ μία άλλη ανέφερε τη δική της εμπειρία: «Δεν είμαι η μόνη που την παραμελούν για το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

 

Πηγή: iefimerida.gr