Τεράστια ανταπόκριση για τα γυρίσματα της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας στην Θεσσαλονίκη.

 

Χαμός γίνεται με τις αιτήσεις όσων θέλουν να συμμετέχουν στα γυρίσματα της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας στην Θεσσαλονίκη. Ήδη μετά την γνωστοποίηση της είδησης, εκατοντάδες είναι τα email που έχουν πάει στο millionpic@gmail.com, προκειμένου να λάβουν μέρος.

Άλλωστε δεν θα το κάνουν τσάμπα… Όπως έχει γνωστοποιηθεί από την πρώτη στιγμή, το μεροκάματο είναι 35 ευρώ, θα παρέχεται ασφαλιστική κάλυψη, ενώ η παραγωγή θα αναλάβει και το φαγητό όσων επιλεχθούν.

Θυμίζουμε ότι η παραγωγή της ταινίας «Baraccuda» θα χρειαστεί συνολικά 1.000 άτομα, κάτι που σημαίνει ότι οι θέσεις είναι αρκετές και όλοι έχουν δικαίωμα στην ελπίδα.

«Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως τα γυρίσματα είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής, είναι όμως και μια απαιτητική διαδικασία. Κάθε συμμετοχή αφορά 12 ώρες γυρισμάτων και όλη η διαδικασία είναι μεν αυστηρή, αφού οι Αμερικανοί ακολουθούν ως “Ευαγγέλιο” τη ροή της ταινίας, τα λεγόμενα storyboards, αλλά δεν ξέρουμε τι μπορεί να προκύψει όσο καλή και αν είναι η προετοιμασία», Δημήτρης Καμπάς, διευθυντής παραγωγής της ταινίας.

Διαβάστε επίσης  The 5-Factor Diet: Αυτή είναι η αγαπημένη δίαιτα του Χόλιγουντ - Tην εμπιστεύονται Lady Gaga, Κιμ Καρντάσιαν, Τζένιφερ Χάντσον

 

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus