Τα 5 ζώδια που γίνονται οι καλύτεροι σύντροφοι στις εκδρομές μας

 

Αν σχεδιάζεις ένα road trip ή ένα ταξίδι, τότε σκέψου σοβαρά να πάρεις μαζί σου τους φίλους σου που ανήκουν στα παρακάτω 5 ζώδια.

Δεν είναι μόνο καλοί συνταξιδιώτες, αλλά θα κάνουν την εκδρομή να σου μείνει αξέχαστη.

 

Παρθένος

Οι οργανωτικές ικανότητες μιας Παρθένου θα φανούν πολύ χρήσιμες στη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι πάντα ενημερωμένη για την κίνηση στους δρόμους, έχει κάνει έρευνα για τα αξιοθέατα, τις καλύτερες παραλίες, τα εστιατόρια με τις θετικότερες κριτικές και τα ξενοδοχεία που μπορείτε να μείνετε. Επειδή αγαπά την τελειότητα, δεν θα αφήσει τίποτα να χαλάσει το ταξίδι σας.

 

Τοξότης

Αν θες να ζήσεις μια αληθινή περιπέτεια τότε πρέπει να έχεις μαζί σου έναν Τοξότη. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο αγαπούν τη δράση και θα ξέρουν ακριβώς που πρέπει να πάτε για να περάσετε αξέχαστα. Φυσικά, θα οργανώσουν τα πάντα για αυτή την περιπετειώδη βόλτα σας.

Διαβάστε επίσης  Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε: Κοντινή απόδραση στη Παρασιά

 

Ιχθύες

Ευαίσθητοι και ήρεμοι, οι Ιχθύες είναι οι ιδανικοί σύντροφοι για ένα ταξίδι χαλάρωσης. Αν θέλεις να «χαθείς» από όλους και όλα, οργάνωσε ένα ταξίδι με τον Ιχθύ φίλο σου.

 

zodia chillin

Κριός

Δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις πού θα πας και τι θα κάνεις; Ρώτα έναν Κριό για να σου δώσει απαντήσεις σε όλα και να οργανώσει το ταξίδι σου. Είναι αποφασιστικός και θα καταφέρει να προετοιμάσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια.

 

Ζυγός

Χαρούμενες ψυχές οι Ζυγοί, δεν θα σε αφήσουν να βαρεθείς στο ταξίδι σου. Ζωηροί και διπλωμάτες, θα προσπαθήσουν να κάνουν τους πάντες να περάσουν καλά. Η προσωπικότητά τους σίγουρα θα κάνει το ταξίδι σας μοναδικό.

 

Πηγή: marieclaire.gr