Το Street Food Festival έρχεται να χαρίσει χαμόγελα, να φέρει κοντά διαφορετικές κουζίνες, ήχους και εθνικότητες. Ο ράπερ, ο ροκάς, η μάνα, το παιδί, ο trendy, ο έφηβος και ο τουρίστας έρχονται πιο κοντά μέσα από την αγάπη τους για το φαγητό.

 

Φτάνει και πάλι εκείνος ο καιρός που μετράς αντίστροφα για τη διοργάνωση, που δούλευες τόσο καιρό. Οι μέρες περνούν τόσο γρήγορα, ο ύπνος γίνεται όλο και πιο δύσκολος, τη στιγμή που χιλιάδες σκέψεις σε επισκέπτονται, την ώρα που εσύ κάνεις το δικό σου αγώνα να κλείσεις τα μάτια. Όμως αξίζει κάθε λεπτό κούρασης, άγχους, αγωνίας που ζεις, όταν δεις χιλιάδες κόσμου να διασχίζουν την είσοδο για να διασκεδάσουν.

Αυτή η στιγμή δεν ανταλλάσσεται με τίποτα. Έχω τη χαρά να την έχω ζήσει πολλές φορές και ευελπιστώ ότι το ίδιο θα συμβεί όταν στολίσουμε τη Πλατεία Μικρασιατών, την ερχόμενη βδομάδα. Τη στιγμή που οι ήχοι από τις μπάντες που τόσο μας έλειψαν στο προηγούμενο φεστιβάλ, οι αρμονικές κινήσεις των χορευτικών ομάδων και οι τόσο διαφορετικές γεύσεις, θα μας συστηθούν και πάλι. Το Street Food Festival έρχεται να χαρίσει χαμόγελα, να φέρει κοντά διαφορετικές κουζίνες, ήχους και εθνικότητες. Ο ράπερ, ο ροκάς, η μάνα, το παιδί, ο trendy, ο έφηβος και ο τουρίστας έρχονται πιο κοντά μέσα από την αγάπη τους για το φαγητό.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

Η ανάγκη να κάθεσαι με τους φίλους σου στο ίδιο τραπέζι, αυτό που λίγο θέλαμε να το ξεχάσουμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα έρχεται και πάλι να αποτελέσει την αγαπημένη μας συνήθεια και είναι ευθύνη όλων μας να το προστατεύσουμε, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Πέρυσι το Street Food Festival ήταν το μόνο φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στο νησί. Φέτος είναι το πρώτο που πραγματοποιείται, με την ευχή να ακολουθήσουν πολλά ακόμα! Ραντεβού στις 2-3-4 Ιουλίου στη Πλατεία Μικρασιατών. Ένα χρόνο μετά είμαστε και πάλι εδώ!

 

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/