Για το λόγο αυτό το αγαπημένο φαρμακείο επέλεξε 40 μικρά και μεγάλα δώρα για να τα χαρίσει σε 40 τυχερούς. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε και σεις στην κλήρωση για τα δώρα είναι να κάνετε αγορές από το φαρμακείο αξίας 10 ευρώ. Ανεξαρτήτως προϊόντων!

 

To φαρμακείο Σισκάκη Μαριέλντα στη Σούδα έχει γενέθλια και το μοιράζεται με όλους μας με το καλύτερο τρόπο. Άλλωστε 40 χρόνια παρουσίας είναι αυτά και δεν θα περάσουν έτσι…

Για το λόγο αυτό το αγαπημένο φαρμακείο επέλεξε 40 μικρά και μεγάλα δώρα για να τα χαρίσει σε 40 τυχερούς. Δεν μιλάμε για μικρά δωράκια, αφού σε αυτά περιλαμβάνονται προϊόντα φροντίδας και περιποίησης πολύ γνωστών εταιριών αλλά και ένα κινητό I phone 11 και μία τηλεόραση LG 4K.

 

 

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε και σεις στην κλήρωση για τα δώρα είναι να κάνετε αγορές από το φαρμακείο αξίας 10 ευρώ. Ανεξαρτήτως προϊόντων!

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

Όμως το αγαπημένο σας φαρμακείο δεν αρκέστηκε μόνο στα 40 αυτά δώρα. Φρόντισε να ικανοποιήσει και τους φίλους του instagram, κάνοντας δώρο ένα I phone 12 σε ένα τυχερό/η που θα κερδίσει.

Πατήστε like στη σελίδα, κάντε tag δύο ή και περισσότερους φίλους κάτω από τη δημοσίευση και που ξέρετε…ίσως σας χαμογελάσει η τύχη!

 

Fb: pharmakeiosiskaki
Insta: pharmakeio_siskakimarielnta