Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τον μεγάλο τελικό του Survivor, με την τοποθεσία να είναι εκεί που παραδοσιακά διεξάγονται τα φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης

 

Η αντίστροφη μέτρηση για το Survivor έχει ξεκινήσει, με τους τέσσερις φιναλίστ να ταξιδεύουν την ερχόμενη εβδομάδα για την επιστροφή τους στην Ελλάδα. Οι δύο που σίγουρα θα βρίσκονται στον ημιτελικό, είναι ο Ηλίας και ο Σάκης, ενώ η αποχώρηση της Κυριακής θα διαμορφώσει την τελική τετράδα. Έντονες φήμες έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες ώρες για αποχώρηση της Μαριαλένας από το παιχνίδι, εξαιτίας ενός live που πραγματοποίησε ο Ατζούν στο Instagram του για το ελληνικό Survivor, η οποία απουσίαζε από τους παίκτες.

Ο Γιώργος Λιανός απάντησε στο προφίλ του πως η Μαριαλένα απουσίαζε γιατί βρισκόταν στο νοσοκομείο, ωστόσο η ανάρτηση του λίγο αργότερα διαγράφηκε.

 

Survivor: Όσα έχουν γίνει γνωστά για τον μεγάλο τελικό

Τα βλέμματα όλων έχουν στραφεί στον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor, όπου παραδοσιακά θα πραγματοποιηθούν στο Γαλάτσι, στο Άλσος Βεΐκου. Ο ημιτελικός θα διεξαχθεί στις 4 Ιουλίου και την ακριβώς επόμενη ημέρα, δηλαδή 5 Ιουλίου, ο μεγάλος τελικός.

Διαβάστε επίσης  Chania City app: Τα Χανιά μας σε ένα application!

 

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή Ευτυχείτε, παρόντες θα είναι οι παίκτες και οι συγγενείς τους, ενώ για την τελευταία μεγάλη ημέρα του Survivor, θα τραγουδήσουν τρεις παίκτες, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Πάνος Καλλίδης και ο Τριαντάφυλλος. Πριν, όμως, τη διεξαγωγή του ημιτελικού και του τελικού, οι φιναλίστ που θα μείνουν σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων, θα συναντηθούν με τους γονείς τους, όπου θα γυριστεί και σχετικό βίντεο που θα προβληθεί στις δύο βραδιές.

Επιπλέον, εξαιτίας της πανδημίας, δεν θα επιτραπεί η είσοδος στον κόσμο, προκειμένου να τηρηθούν τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ωστόσο, όπως είπε η Έλενα Πολυκάρπου, το φαν κλαμπ του Τριαντάφυλλου θα βρεθεί κανονικά στο Άλσος Βεΐκου, έστω και μακριά από το θεατράκι. Μάλιστα, η δημοσιογράφος ανέφερε στον αέρα της εκπομπής, για ένα μήνυμα που έλαβε αναφέροντας πως «μην σας φανεί περίεργο αν ο Σάκης κάνει πρόταση γάμου στην Μαριαλένα».

 

Πηγή: reader.gr