Χαμός στα social media με stories που ανέβαιναν και κατέβαιναν λίγη ώρα μετά – Η ανάρτηση του Ατζούν και η εξήγηση του Λιανού για την απουσία της

 

Ένα… μικρό διαδικτυακό χαμό προκάλεσε πριν από μερικές ώρες ένα live που έκανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο Instagram για το ελληνικό Suvivor. Εκεί εμφανίζονταν οι Έλληνες παίκτες χωρίς όμως να φαίνεται η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Πολλοί ήταν εκείνοι που υπέθεσαν πως η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης κατά λάθος «πρόδωσε» την αποχώρηση της Μαριαλένας από το Survivor.

Λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιανός ήρθε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους αποκαλύπτοντας πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απουσίαζε από το Instagram live, καθώς ήταν στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

«Επειδή με ρωτάτε αρκετοί για το instalive που έγινε πριν λίγο. Η Μαριαλένα βρίσκεται στο νοσοκομείο για προγραμματισμένες εξετάσεις. Αυτός είναι ο λόγος που απουσίαζε», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στο Instagram του.

Ο Γιώργος Λιανός διέγραψε ωστόσο τη συγκεκριμένη ανάρτηση λίγη ώρα μετά και αυτό έχει προκαλέσει ερωτηματικά.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

 

 

Υπενθυμίζουμε πως στους ημιτελικούς απευθείας έχουν περάσει ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος ενώ την ίδια ώρα η αγωνία για την… τύχη της Μαριαλένας συνεχίζεται…

 

Πηγή: protothema.gr