Σάλο έχει προκαλέσει η ανάρτηση της Χρυσηίδας Δημουλίδου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τη συγγραφέα να επιχειρεί… ξέπλυμα του συζυγοκτόνου!

 

Οι αντιδράσεις είναι σφοδρότατες, η κριτική οξεία και σήμερα η Χρυσηίδα Δημουλίδου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, τηλεφωνικά, για να συζητήσει με τους παρουσιαστές για την τοποθέτησή της αυτή που προκάλεσε σφοδρές επικρίσεις.

 

Τα αίματα «άναψαν» αμέσως.

Ο Γιώργος Λιάγκας διάβασε αρκετά εκνευρισμένος αποσπάσματα της ανάρτησης της κ. Δημουλίδου που προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις και εκείνη αμέσως του απάντησε σε αρκετά προσβλητικό ύφος. «Μιλάτε την ελληνική γλώσσα; Δεν είπα ότι εικάζω, είπα ότι μπορεί να πέρασε από το μυαλό του, δεν είπα ότι υπήρχε αντικαταστάτης [του συζύγου της Καρολάιν]», ανέφερε σε μια προσπάθεια να πείσει ότι τα γραφόμενά της παρερμηνεύτηκαν.

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας ότι όσοι έκαναν αρνητικά σχόλια δεν γνωρίζουν καλά τα ελληνικά και τους κάλεσε να διαβάσουν πιο προσεκτικά την ανάρτησή της!

«Τι δεν καταλαβαίνεται να σας το μεταφράσω. Σοβαρολογείτε; Την ελληνική γλώσσα την ομιλείται καλά; Να το διαβάσετε προσεκτικότερα. Θέλω μόνο με τον κύριο Λιάγκα να μιλήσω. Αν δεν με αφήσετε να μιλήσω, θα το κλείσω. Είστε σοβαρή κυρία Σκορδά; Γίνεται τηλεοπτικό πανηγυράκι τώρα και γι’ αυτό αρνήθηκα να έρθω στην εκπομπή και δέχτηκα να μιλήσω μόνο τηλεφωνικά. Θέλετε να περάσετε το δικό σας, σε εμένα αυτά δεν περνάνε. Ξέρω πολύ καλά τι λέω και πώς το λέω. Κύριε Λιάγκα, μη μου παριστάνετε τον έξυπνο», είπε μεταξύ άλλων η Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ένα χορταστικό έργο τέχνης!

«Είναι ντροπή να λέμε για τις εκπομπές που καλύπτουν ένα τέτοιο πρωτοφανές έγκλημα στα ελληνικά χρονικά δεδομένα ότι είναι πανηγυράκι. Είναι ντροπή να το ονομάζουμε πανηγυράκι. Είναι ντροπή να λέτε για πανηγυράκι. Έχουν λογική αυτά που μας λέτε;», απάντησε από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας.

Και συνεχίζοντας, όπως και στην ανάρτησή της, επανέλαβε τη δική της άποψη ότι το έγκλημα δεν έγινε εν βρασμώ ψυχής: «Δεν γνωρίζουμε τις συνθήκες, ο γυναικοκτόνος δηλώνει ότι έγινε καυγάς, οφείλουμε να ακούμε αμφότερες τις πλευρές».

Στην επιχείρηση ξεπλύματος του συζυγοκτόνου, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε και απάντησε έξαλλος ότι πρόκειται για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της κοπέλας και ότι οι ιατροδικαστές λένε ότι δεν προηγήθηκε καυγάς.

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου συνέχισε την ανάλυσή της λέγοντας ότι οι ιατροί και οι ιατροδικάστες δεν μπορούν να ξέρουν τι προηγήθηκε της δολοφονίας!

Σε εκείνο το σημείο, παρενέβη και η Φάιη Σκορδά αναφέροντας σε έντονο ύφος ότι ο 33χρονος πιλότος άφησε ένα μωρό χωρίς μάνα.«Να δούμε πόσοι μιλούν καλά την ελληνική γλώσσα. Εσείς το ξεκινήσατε έτσι, δεν είχα σκοπό. Προσπαθώ να καταλάβω τι εσωτερική ανάγκη έχετε μετά από λίγες μέρες που ένας άνδρας ομολογεί ότι σκότωσε τη σύζυγό του, άφησε ένα μωράκι χωρίς μάνα και εσείς έχετε το κουράγιο και κάνετε ανάλυση; Πώς τολμάτε να αναλύσετε την επιλόχειο κατάθλιψη», αναρωτήθηκε.

Διαβάστε επίσης  The Cartel side of street food goes at Street Food Festival Chania!

«Αυτό που μου κάνετε είναι έκθεση. Είστε σοβαρή κυρία Σκορδά; Είπα εγώ αυτό το πράγμα; Θα πρέπει να διαβάσετε την προηγούμενη ανάρτηση από την χθεσινή», είπε η συγγραφέας και αναφέρθηκε σε νεότερη ανάρτησή της λέγοντας ότι έχει μιλήσει με τα χειρότερα λόγια για τον γυναικοκτόνο. «Δεν τον υπερασπίζομαι, γίνεται πανηγυράκι από τα μμε για αυτό το θέμα γι’ αυτό δεν ήρθα στην εκπομπή σας», είπε.

Ακολούθησε, πολύ έντονος καβγάς του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά με την Χρυσηίδα Δημουλίδου. Μεταξύ άλλων υποστήριξε ακόμη -συνεχίζοντας το μοτίβο που ακολούθησε στην ανάρτησή της αναλύοντας ένα ειδεχθές και στυγνό έγκλημα σαν να πρόκειται για κάποια ιστορία από τα βιβλία της- λέγοντας ότι ο ο πιλότος αγαπούσε με τον τρόπο του την Καρολάιν (!), ότι την κανιβαλίζουν και ότι υπήρξαν και θετικά σχόλια προς το πρόσωπό της.

Σε άλλο σημείο, η Χρυσηίδα Δημουλίδου ανέφερε, απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιάγκα: «Μην μου παριστάνετε εμένα τον έξυπνο για να πουλήσετε. Δε θα μου ρίξετε καμία ευθύνη για την τηλεθέαση», ενώ λίγο αργότερα, ο παρουσιαστής διαβάζοντας απόσπασμα από την επίμαχη ανάρτηση τη ρώτησε: «Έχουν λογική αυτά που λέτε κυρία Δημουλίδου; Σας εκτιμούσα πάρα πολύ για το συγγραφικό σας έργο. Λυπάμαι πολύ για τη θέση σας».

«Κι εγώ σας εκτιμούσα κύριε Λιάγκα. Με έχετε καλέσει στο παρελθόν στην εκπομπή σας για άλλα θέματα, αλλά αρνούμαι να έρθω. Οι θέσεις είναι ο λόγος για να μην έρθει κάποιος. Με προσβάλλετε, αυτή τη στιγμή κανιβαλίζετε κάποιον. Εύγε στον ΑΝΤ1» είπε η συγγραφέας.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 788: You Never Know..

 

 

Ένταση και στο Ευτυχείτε

H Χρυσηίδα Δημουλίδου απτόητη εμφανίστηκε στη συνέχεια με τηλεφωνική παρέμβαση και στο πρωινό του Open Ευτυχείτε και προκάλεσε νέο κύκλο αντιπαραθέσεων.

«Αν διαβάσετε προσεκτικότερα το κείμενο θα δείτε ότι μόνο αυτό δεν λέω. Το κείμενο έχει παραποιηθεί, έχει γραφτεί τελείως διαφορετικά και έχει μεταφερθεί τελείως διαφορετικά, Σήμερα για αυτόν το λόγο έκανα μία καινούργια ανάρτηση. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο φόνος έγινε σε μία στιγμή κούρασης δεν το είχε προσχεδιάσει. Το σκηνικό που έστησε αργότερα ήταν τόσο ανόητο, τόσο επιπόλαιο, το έχει προσχεδιάσει ένας άνθρωπος με ελάχιστη εμπειρία.

Ένας άνθρωπος (σαν εμένα) που γράφει βιβλία κοινωνικού περιεχομένου και αστυνομικά μπορεί να έχει τη δική του γνώμη; Έκανα μία ανάρτηση, είπα τη γνώμη μου, όπως χιλιάδες κόσμος που βγήκε και είπε ο καθένας τα δικά του. Είναι γυναικοκτονια και δεν υπερασπίζομαι κανέναν. Δεν τον γνωρίζω αυτό τον άνθρωπο. Από αυτό που είπαν ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι, αστυνομία, γείτονες, φίλοι και ο ίδιος είπα τη γνώμη μου. Πού είναι το κακό; Είναι έγκλημα; Δεν τον υπερασπίστηκα» είπε η Χρυσηίδα Δημουλίδου.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως και εδώ υπήρξε μεγάλη ένταση με το πάνελ της εκπομπής, ωστόσο, στο φινάλε τα πνεύματα ηρέμησαν.

 

Πηγή: iefimerida.gr