«Χείμαρρος» κατά του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Τσαλίκης.

 

Για το θέμα που έχει προκύψει μεταξύ του ίδιου και του ΣΚΑΪ, μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην δικαστική του διαμάχη με το κανάλι, τονίζοντας πως θα το πάει μέχρι τέλους και δηλώνοντας σίγουρος για τη δικαίωσή του.

«Είναι οι πρώτες μέρες μετά την αλλαγή στο πρόγραμμά μου λόγω του Big Brother. Δεν έχω προλάβει να φτιάξω το πρόγραμμα και να δω τα πατήματά μου και πώς θα το κάνω. Είχα φτιάξει το πρόγραμμά μου βασισμένο στις υποχρεώσεις μου στο κανάλι. Το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό. Ξέρω ότι θα δικαιωθώ γιατί ξέρω ότι έχω δίκιο και περιμένω αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο Γιώργος Τσαλίκης συνέχισε: «Δεν αγαπώ τις αγωγές, δεν αγαπώ τις εντάσεις, δεν αγαπώ τα δικαστήρια, αλλά μερικές φορές πρέπει να ακολουθούμε τη νομική οδό για να βρίσκουμε το δίκιο μας, όταν μας αδικούν με τόσο άκομψο και τόσο κατάφορο τρόπο. Υπάρχουν κομμάτια του παζλ στην υπόθεση, τα οποία δεν γνωρίζετε ακόμα, αλλά θα τα μάθετε. Θα σας εξηγηθεί η αντίδρασή μου και για ποιο λόγο αυτό που ισχυρίζεται το κανάλι του ΣΚΑΙ είναι κοροϊδία».

Διαβάστε επίσης  Almyvita...η πολυτέλεια που σας αξίζει!

«Θα το πάω μέχρι τέλους και επειδή θα δικαιωθώ, αυτά τα στελέχη που κάνουν ότι τους καπνίσει, που δεν σέβονται κανέναν, πρέπει να μάθουν στον επόμενο Τσαλίκη να είναι πιο προσεκτικοί. Θα το πάρουν το μάθημα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γλιτώσουν», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Τσαλίκης.

Να υπενθυμίσουμε πως το όλο θέμα είχε δημιουργηθεί όταν πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν κάνει συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, είπε «Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, έχω υπογράψει ήδη με τον ΣΚΑΪ πριν φύγω, παραπάνω από δύο μήνες. Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother και το συμβόλαιο είναι για ένα συν ένα χρόνο».

Στην συνέχεια ο ΣΚΑΪ κατήγγειλε το συμβόλαιο του τραγουδιστή για λόγους εχεμύθειας.

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 56:00 του βίντεο:

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus