Στον τρίτο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες», καταλυτικό ρόλο θα παίξουν ο Δούκας και η Μυρσίνη στις εξελίξεις

 

Στα μέσα Ιουλίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Τα σκηνικά ήδη ετοιμάζονται ενώ συνεχίζονται πυρετωδώς τα κάστινγκ για τους τους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν πέντε νέους χαρακτήρες. Στον τρίτο κύκλο της σειράς, καταλυτικό ρόλο θα παίξουν ο Δούκας και η Μυρσίνη στις εξελίξεις.

Ο Δούκας και η Μυρσίνη αποδείχτηκαν πολύ… σκληροί για να πεθάνουν και να τιμωρηθούν για όλα όσα έχουν κάνει. Ωστόσο, η μαύρη νύχτα που πέρασε το Διαφάνι στις Άγριες Μέλισσες και ο θάνατος του Μιλτιάδη και της Ανέτ οδήγησαν το άλλοτε κραταιό και ισχυρό ζευγάρι του κάμπου σε μια προσωπική εξορία στη Λάρισα.

Στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, όλοι τους θεωρούν υπεύθυνους για το θάνατο των δύο αγαπημένων τους προσώπων και τους έδιωξαν από το χωριό. Το τελειωτικό χτύπημα όμως τους το έδωσαν τα παιδιά τους, τα οποία τους μίλησαν με τον πιο σκληρό τρόπο.

Διαβάστε επίσης  Πάνος Αργιανίδης: Συνελήφθη ο πρώην παίκτης του Survivor που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Ο Δούκας για πρώτη φορά αισθάνεται αδύναμος και ανήμπορος να αντιδράσει, γι’ αυτό και στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα τον δούμε να συνεχίζει τη διαμονή του στο σπίτι στη Λάρισα. Για πρώτη φορά όμως είναι μόνος του με τη Μυρσίνη. Το σοκ και για τους δύο είναι μεγάλο, αλλά δεν θα τα παρατήσουν..

 

Πηγή: esquire.com.gr