Λίγες μέρες απέμειναν για τον μεγάλο τελικό του Survivor και το έπαθλο διεκδικούν τέσσερις παίκτες, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου.

 

Την Κυριακή 4 Ιουλίου και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου θα παρακολουθήσουμε σε ζωντανή μετάδοση από το ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου τον ημιτελικό και τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κορόμι βάζουν τα δυνατά τους και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στους αγώνες κατάταξης.

Οι δύο Survivors που θα έχουν την καλύτερη επίδοση θα περάσουν κατευθείαν στον ημιτελικό. Οι υπόλοιποι δύο θα τεθούν την Τετάρτη σε ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Στον πρώτο αγώνα κατάταξης της Δευτέρας (28/6) πρώτος τερμάτισε ο Σάκης, ο οποίος πραγματικά σαρώνει σε όλα τα αγωνίσματα και μοιάζει το μεγάλο φαβορί για το τρόπαιο.

 

 

Δεύτερη πέρασε η Μαριαλένα, η οποία αν και αγωνιζόταν με υψηλό πυρετό και έντονη ζαλάδα, κατάφερε να πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τον επόμενο αγώνα κατάταξης.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ήρθε από τα Σφακιά να ξετρελάνει τα Χανιά!

 

 

 

Τέλος, Ηλίας και Κόρο πάλεψαν για την τελευταία θέση. Αυτός που τα κατάφερε ήταν ο Ηλίας, ενώ ο Κόρο αποκλείστηκε και θα παρακολουθήσει ως παρατηρητής τον δεύτερο αγώνα κατάταξης.

 

 

 

Πηγή: reader.gr