Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τρίτο Street Food Festival των Χανίων. Το φεστιβάλ φαγητού που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Εθνικό Στάδιο Χανίων αποτέλεσε πόλο έλξης για ντόπιους και ξένους επισκέπτες, που δεν σταμάτησαν να καταφθάνουν, κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

Οι πολυάριθμοι επισκέπτες απόλαυσαν μια απόλυτα χορταστική εμπειρία, αφού πέρα από την μεγάλη ποικιλία αλμυρών και γλυκών γεύσεων, άκουσαν djs και μπάντες να παίζουν live, παρακολούθησαν εντυπωσιακά χορευτικά, ενώ και οι μικροί φίλοι του φεστιβάλ δεν έμειναν παραπονεμένοι, αφού οι διοργανωτές είχαν μεριμνήσει και γι’αυτούς.

Πέραν των άλλων, οι διοργανωτές έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια του κοινού. Το ηχητικό μήνυμα της εισόδου σε Ελληνικά και Αγγλικά, αλλά και οι συνεχείς προτροπές από μικροφώνου σε τακτά διαστήματα για τη τήρηση των αποστάσεων, όπως και οι συστάσεις της ομάδας του φεστιβάλ, σχολιάστηκαν πολύ θετικά από το κοινό που βρέθηκε εκεί το τριήμερο. Οσοι εργάστηκαν για το φεστιβάλ φορούσαν τη μάσκα τους καθ’όλη τη διάρκεια που ερχόταν σε επαφή με το κοινό, προστατεύοντας τους εαυτούς τους, αλλά και το φεστιβάλ.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

 

Οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Εθνικό Στάδιο Χανίων για την εξαιρετική φιλοξενία, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και το Σύλλογο Ξενοδόχων Χανίων για τη στήριξη, το Oscar Village για τη φιλοξενία των προσκεκλημένων, τους χορηγούς του φεστιβάλ, αλλά και τις επιχειρήσεις της Κρήτης, που πρόσφεραν πολλές διαφορετικές και συνάμα νόστιμες επιλογές στους χιλιάδες επισκέπτες.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους εργάστηκαν για ακόμα μία χρονιά για την επιτυχία του φετινού Street Food Festival Chania.

Το ταξίδι συνεχίζεται στο Ηράκλειο, στις 3-4-5 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες μας

fb: Street Food Festival Crete

instagram: street_food_festival_crete

www.street-food-festival-chania

 

Εκ μέρους των διοργανωτών,

Ανδρέας Γαρυφαλής – Μαρίνα Παπαμανωλιουδάκη

Πρωτοπαπαδάκη 10, Χανιά

Τηλ.28210 44127

Κιν. 6984750299