Η παρουσιάστρια έκανε unfollow τον παίκτη του Παναθηναϊκού, ενώ και εκείνος με την σειρά του για απάντηση σε αυτή της την κίνηση αναίρεσε τα likes, που της είχε κάνει, αφήνοντας μόνο δύο από αυτά. Επίσης, δεν ακολουθεί πια ούτε την Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά ούτε και την Μπαλού

 

Το τέλος του φλερτ έφερε και το… unfollowΙωάννα Μαλέσκου και ο Μάριο Χεζόνια είχαν ξεκινήσει ένα φλερτ το οποίο από την πρώτη στιγμή απασχόλησε τα media και μάλιστα για πολύ καιρό. Αν και εκείνη ήθελε να κρατάει μακριά από την δημοσιότητα τον έρωτα της, το διαδίκτυο τους… μαρτύρησε. Όμως φαίνεται πως κάτι «πήγε στραβά» στο φημολογούμενο ειδύλλιο της παρουσιάστριας και του μπασκετμπολίστα.

Οι φήμες ήθελαν την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ και τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού να έχουν ξεκινήσει μία σχέση. Η Ιωάννα είναι από τις παρουσιάστριες που είχε ξεχωρίσει αυτή την σεζόν και δεν πέρασε ούτε μια στιγμή απαρατήρητη. Θέλοντας να διαφυλάξει την προσωπική της ζωή δεν είχε ανταποδώσει τα like του Χεζόνια στο Instagram, όμως τον είχε κάνει follow. Και μάλιστα, όχι από το δικό της προφίλ, προκειμένου να μην προκαλέσει αντιδράσεις, αλλά από το προφίλ της σκυλίτσας της, της Μπαλού.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!

Το τέλος της σχέσης όμως έφερε και την διαγραφή. Αφού στην λίστα των ατόμων που «ακολουθεί» η σκυλίτσα της παρουσιάστριας το όνομα του Μάριο Χεζόνια δεν εμφανίζεται πλέον.

Η παρουσιάστρια έκανε unfollow τον παίκτη του Παναθηναϊκού, ενώ και εκείνος με την σειρά του για απάντηση σε αυτή της την κίνηση αναίρεσε τα likes, που της είχε κάνει, αφήνοντας μόνο δύο από αυτά. Επίσης, δεν ακολουθεί πια ούτε την Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά ούτε και την Μπαλού.

 

Πηγή: reader.gr