«Πράσινο φως» και για δεύτερη σεζόν πήρε η σειρά του Disney+ «Loki», όπως ανακοίνωσε η Marvel – Την Τετάρτη (14/7) προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου

 

Ευχάριστα τα νέα για τους πολλούς φαν της σειράς «Loki» που προβάλλεται από την πλατφόρμα Disney+ καθώς η σειρά της Marvel πήρε το «πράσινο φως» και για δεύτερη σεζόν.

Όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, αν και οι φήμες για την ανανέωση της σειράς «Loki» είχαν φουντώσει εδώ και καιρό, η επιβεβαίωση ήρθε και επίσημα στο φινάλε της πρώτης σεζόν και συγκεκριμένα στους τίτλους τέλους του έκτου και τελευταίου επεισοδίου όταν έπεσε το πλάνο με έγγραφο της TVA και το μήνυμα ότι «Ο Loki θα επιστρέψει στη δεύτερη σεζόν». Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επιπλέον πληροφορία σχετικά με την πλοκή, τα γυρίσματα, το καστ ή την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου.

 

 

Η σειρά «Loki» είναι η τρίτη τηλεοπτική σειρά της Marvel που κυκλοφορεί στο Disney+, με τις άλλες δύο να είναι οι «WandaVision» και «The Falcon and the Winter Soldier». Ωστόσο είναι η πρώτη σειρά της Marvel που ανανεώνεται για δεύτερη σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πως το επόμενο πρότζεκτ της Marvel που θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα της Disney είναι το animated «What If…».

Διαβάστε επίσης  Big Brother: Παίκτρια θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι

 

Πηγή: reader.gr