Η παρουσιάστρια μετά τον πρώτο χρόνο του «Love It» κάνει τον απολογισμό της

 

Αυλαία έριξε σήμερα η εκπομπή «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου. Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» συνάντησε τη γνωστή παρουσιάστρια λίγο πριν από την έναρξη της τελευταίας εκπομπής της και εκείνη μίλησε για την επόμενη σεζόν, τοποθετήθηκε για τα σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου προς το πρόσωπό της, ενώ αναφέρθηκε και στις αποχωρήσεις από την εκπομπή της.

 

Για την πρώτη χρονιά του «Love it»

«Τελευταία εκπομπή! Πήρε πολύ για να φτάσουμε στην τελευταία εκπομπή, αλλά έτσι είναι τα καλά πράγματα, θέλουν τελικά διάρκεια. Ήταν μια πολύ γεμάτη σεζόν από πολλές απόψεις, αλλά είχε τόσο έντονες στιγμές που νιώθω πολύ γεμάτη. Με πολλές εμπειρίες, πολλά μαθήματα, κυρίως όμως με μια γλυκιά αίσθηση. Συνεχίζουμε κανονικά του χρόνου το “Love it” με πολλή αγάπη. Φέτος, ήταν μια πολύ γεμάτη σεζόν και μια εκπομπή, η οποία βρήκε τα πατήματά της και τώρα ξέρουμε τι πραγματικά αγαπάμε και τι αγαπάει ο κόσμος. Αυτό είναι το σημαντικότερο».

Διαβάστε επίσης  Πασχαλινά Ντου...στον Φούρνο Ντουρουντούς!

 

Για τα σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Τον Δημήτρη δεν τον έχω γνωρίσει από κοντά, ωστόσο παρακολουθώντας τον τηλεοπτικά, διαβάζοντας την πένα του ή ακούγοντάς τον στο ραδιόφωνο, αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος λέει πράγματα χωρίς φίλτρο, με τη δική του ταυτότητα, όχι για να κατηγορήσει κάποιον. Δεν έχω παρακολουθήσει τη συνέντευξή του, ασφαλώς είναι η άποψή του. Εγώ δεν αισθάνομαι ανασφαλής, αλλά μπορεί να έχει και δίκιο».

 

Για τη σύνθεση της ομάδας της επόμενης σεζόν

«Δεν γνωρίζω αν θα έχω την ίδια ομάδα του χρόνου. Η αλήθεια είναι ότι έχω δεθεί τόσο με τους συνεργάτες μου, που για μένα είναι ευλογία που κλείνουμε όλοι μαζί τη σεζόν. Αυτά είναι υπό διαμόρφωση και σε συζητήσεις. Ο σταθμός αποφασίζει και εγώ ακόμα δεν γνωρίζω. Έχουμε μπροστά μας δρόμο, να κάνουμε τρέιλερ, φωτογραφίσεις, να ετοιμαστούμε για τη νέα σεζόν και σίγουρα να επιστρέψουμε ξεκούραστοι και με ωραία πράγματα».

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Ο Νίκος Μαυρής για πρώτη φορά στο Ηράκλειο

 

Για τις αποχωρήσεις των συνεργατών της κατά τη διάρκεια της σεζόν

«Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε πράγματα τα οποία έχουν ξεκαθαριστεί πολύ καιρό τώρα. Είναι τόσο όμορφο αυτό που αισθανόμαστε, που θα ήταν κρίμα και θα αδικούσαμε και ανθρώπους, μιλώντας γι’ αυτούς ενώ δεν είναι. Όταν λήγουν οι συμβάσεις των επαγγελματιών, επιλέγουν τι θα κάνουν. Δεν έφυγε κανένας παραπονεμένος και σίγουρα δεν έχουμε καμία εκκρεμότητα».

 

 

Πηγή: protothema.gr