Viral έγινε λογαριασμός στο TikTok λόγω της απίστευτης ομοιότητας της κατόχου του με την Τέιλορ Σουίφτ – Αναρτήσεις με εκατ. προβολές και αναρίθμητα likes σε ό,τι ανεβάζει.

 

Έχει λογαριασμό στο Tik Tok o οποίος έχει γίνει viral με στατιστικά που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Είναι η Άσλεϊ και έγινε δημοφιλής λόγω της απίστευτης ομοιότητάς της με την ποπ σταρ, Τέιλορ Σουίφτ. Χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο @traumarn13, έχει 120.000 ακόλουθους και 2,5 εκατομμύρια likes.

Στην ανάρτησή της με τις περισσότερες προβολές, την οποία έχουν δει χρήστες περισσότερες από 2,5 εκατομμύρια φορές, εμφανίζεται να μοιράζεται συμβουλές για το πλύσιμο των ρούχων στην μπανιέρα όταν δεν υπάρχει πλυντήριο. Κάνοντας νέα ανάρτηση αστειεύτηκε ότι έλαβε τόσες πολλές προβολές από άτομα που δεν συνειδητοποίησαν ότι δεν το δημοσίευσε η πραγματική Τέιλορ Σουίφτ. «Όταν εκατομμύρια άνθρωποι πιστεύουν ότι η Τέιλορ Σουίφτ πλένει τα ρούχα της στη μπανιέρα της και δεν σκέφτονται καν να διαβάσουν το όνομα χρήστη» έγραψε.

Διαβάστε επίσης  Τα Σαββατοκύριακα στον Αμπαδιώτη είναι live!

 

 

Κάποιοι χρήστες του TikTok έγραψαν σχόλια για την ομοιότητά της με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια. «Η Τέιλορ Σουίφτ θα αναρωτιέται: “Πότε έκανα αυτό το βίντεο;”» έγραψε ένας χρήστης. «Όχι είναι η Τέιλορ Σουίφτ, δεν μπορείτε να με πείσετε για κάτι άλλο» αναφέρεται σε άλλο σχόλιο.

Η Άσλεϊ έχει αναρτήσει βίντεο, στα οποία εμφανίζεται να τραγουδά επιτυχίες της Τέιλορ Σουίφτ. Πάντως οι σωσίες διάσημων στο TikTok δεν είναι κάτι καινούριο. Στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης οι χρήστες δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τους λογαριασμούς δύο γυναικών που μοιάζουν πολύ τη Ριάνα και τη Τζένιφερ Άνιστον.

 

@traumarn13My neighbors watched me the whole time. Don’t let it flop ?? #skaterboi #taylorswift #avrillavigne @avrillavigne #punk

♬ Sk8er Boi – Avril Lavigne

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus