Ο φιναλίστ του Survivor, Ηλίας Μπόγδανος είχε ανακοινώσει ότι είναι θετικός στον κορονοϊό – «Δεν περίμενα να γυρίσω από το παιχνίδι και να βρεθώ ξανά σε εγκλεισμό», δήλωσε μέσα από το νοσοκομείο

 

 

Ο φιναλίστ του τελευταίου Survivor, Ηλίας Μπόγδανος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, έξι ημέρες μετά τη διάγνωση ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο μουσικός γνωστοποίησε την κατάσταση της υγείας του μέσα από ένα story στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ένα μικρό update για την υγεία μου: Από χθες νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο, σίγουρα για κάτι καλύτερο. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ελπίζω σύντομα κοντά σας… Με αγάπη, Ηλίας».

 

 

«Γεια σε όλους σας. Δεν θα σας πω ψέματα, δεν είναι και η καλύτερη μου μέρα. Είναι η μέρα που κορυφώνεται η αρρώστια και με έχει καταβάλλει πάρα πολύ. Κοιμάμαι όλη μέρα, δεν έχω δει τίποτα από το κινητό μου. Αλλά ok δεν πέφτουμε, σηκώθηκα από το κρεβάτι για να σας πω ότι την Πέμπτη κυκλοφορώ ένα νέο κομμάτι. Θέλω πολύ να το ακούσετε…» δήλωσε μέσα από ένα βίντεο τις προηγούμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης  Η Ζόε Κράβιτς απαντά στα κακόβουλα σχόλια για το «γυμνό» λουκ της στο Met Gala

 

 

Σε νέο βίντεό του δήλωσε ευγνώμων για την περίθαλψη των γιατρών και των νοσοκόμων που τον περιθάλπτουν και ευχαρίστησε το κοινό του για την αγάπη που του δίνει αυτές τις ημέρες. «Δεν περίμενα να γυρίσω από το παιχνίδι και να βρεθώ ξανά σε εγκλεισμό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 

Πηγή: reader.gr