Και οι δύο βρίσκονται στη Μύκονο – Μαζί ή χώρια αυτοί ξέρουν

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik είναι ένα από τα ζευγάρια που απασχόλησαν με τη σχέση τους. Αρχές Απρίλιου δημοσιεύματα ήθελαν η σχέση τους να περνά κρίση. Οι δυο τους τότε δεν είπαν λέξη αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο ούτε να επιβεβαιώσουν αλλά ούτε και να διαψεύσουν τις φήμες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Η συνέχεια ήταν η Ηλιάνα να φύγει από το σπίτι τους στη Νέα Πεντέλη και να πάει σε δικό της. Μετά ήρθε το unfollow και η διαγραφή των κοινών φωτογραφιών τους στο Instagram από τον Snik, και το δημόσιο ευχαριστώ εκείνης στην τελευταία εκπομπή του Pop up.

Αυτές τις μέρες πάντως ο Snik βρίσκεται στη Μύκονο, το ίδιο και η Ηλιάνα καθώς εκεί ζει μόνιμα η αδερφή της μαζί με την οικογένειά της.

Χθες το βράδυ οι φήμες για επανασύνδεση φούντωσαν καθώς η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik δείπνησαν το εστιατόριο του διάσημου σεφ, Νουσρέτ, όπως αποκάλυψε η Soula Glamorous.

Διαβάστε επίσης  Τσίκνο Street Party with Andreasondecks @ Καπενέκης Fish Market (07/3)

Η διάσημη influencer εντόπισε σε ένα Story του Snik ένα γυναικείο χέρι, το οποίο φορά ένα πράσινο δαχτυλίδι, όπως ακριβώς εκείνο που φορά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε μία από τις πρόσφατες φωτογραφίες της.

Οι δυο τους μπορεί να θέλησαν να κρατήσουν κρυφή τη συνάντησή τους, όμως η Soula Glamorous το έβγαλε στη φόρα και ιδού οι φωτογραφίες.

 

 

Πηγή: protothema.gr