Οι χρήστες του twitter εξέφρασαν την αγανάκτησή τους με την συγκεκριμένη δήλωση του Αντώνη Ρέμου και μάλιστα κάποιοι πρότειναν να κάνουν… έρανο για να βοηθήσουν τον τραγουδιστή. Το βίντεο όπως θα δείτε ξεκινάει με ένα ευφυολογήμα του στυλ «είμαι λίγο έξω από τον Ασπρόπυργο».

 

Οργή και θυμηδία έχει προκαλέσει η μάλλον άστοχη δήλωση του Αντώνη Ρέμου περί… αναγκαστικών διακοπών. Ο διάσημος λαϊκός τραγουδιστής, βγήκε στην εκπομπή «Σου-Κου family» από ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Σαντορίνη, έχοντας μία απίστευτη θέα για φόντο και έκανε ανέφερε πως βρίσκεται σε «αναγκαστικές διακοπές» από τη στιγμή που η Κυβέρνηση δεν τους αφήνει με τα μέτρα για τον κορονοϊό να δουλέψουν.

Αυτή η δήλωση όμως σε συνδυασμό με την πολυτέλεια εξόργισε πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι αφενός κι αυτοί λόγω κάποιων μέτρων δεν μπορούν να δουλέψουν ή έχουν χάσει πολλά χρήματα στην πανδημία του κορονοϊού και φυσικά δεν παίρνουν τον «μισθό» του Αντώνη Ρέμου και των τραγουδιστών, αφετέρου, δεν μπορούν να κάνουν «αναγκαστικές διακοπές». Πολλοί έγραψαν μάλιστα στο twitter πως έχουν να κάνουν χρόνια διακοπές.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!

Οι χρήστες του twitter εξέφρασαν την αγανάκτησή τους με την συγκεκριμένη δήλωση του Αντώνη Ρέμου και μάλιστα κάποιοι πρότειναν να κάνουν… έρανο για να βοηθήσουν τον τραγουδιστή που βρίσκεται σε «αναγκαστικές διακοπές».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης  Issue 789

Το βίντεο όπως θα δείτε ξεκινάει με ένα ευφυολόγημα του στυλ «είμαι λίγο έξω από τον Ασπρόπυργο».

 

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus