Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε η είδηση πως ο αρχηγός της Εβερτον, Γκίλφι Σίγκουρντσον, συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, κατηγορούμενος για παιδοφιλία!

 

Σαν «βόμβα» έπεσε η είδηση στο αγγλικό ποδόσφαιρο πως ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες θεωρείται ύποπτος για αδικήματα που σχετίζονται με παιδοφιλία. Λάδι στη φωτιά έριξε η ανακοίνωση της Εβερτον, η οποία έκανε γνωστό πως ένας παίκτης της αποβλήθηκε από την πρώτη ομάδα καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα εις βάρος του.

Την είδηση που έπεσε σαν… κεραμίδα στην Premier League έβγαλε δημοσίευμα της «Mirror», όπου γινόταν λόγος για σύλληψη ενός ποδοσφαιριστή το βράδυ της Παρασκευής (16/7) κατηγορούμενος για σεξουαλικά αδικήματα που αφορούν παιδιά. Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση της Εβερτον, τα βρετανικά Μέσα μεταδίδουν πως πρόκειται, ούτε λίγο ούτε πολύ, για τον αρχηγό της ομάδας του Λίβερπουλ, Γκίλφι Σίγκουρντσον.

 

 

Διαβάστε επίσης  20 χρόνια Energy Fitness party at Bras de Freres!

Βέβαια, στην ανακοίνωση των «μπλε» δεν γίνεται αναφορά στο όνομα του ποδοσφαιριστή, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες από τις Αστυνομικές Αρχές. Πάντως, ο παίκτης ο οποίος συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες, έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.

Η σύλληψη του 31χρονου μεσοεπιθετικού έγινε την Παρασκευή, στο σπίτι του στο Μάντσεστερ. Ο Ισλανδός διεθνής, που από το 2019 είναι παντρεμένος, αγοράστηκε το 2017 από την Σουόνσι για περίπου 50 εκατ. ευρώ. Μόλις τον Απρίλιο, ο Γερμανός πρώην διεθνής αμυντικός Κριστόφ Μέτσελντερ είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση με αναστολή για κατοχή και διασπορά υλικού παιδικής πορνογραφίας.

 

Πηγή: reader.gr