Προθεσμία έως τις 10 Σεπτεμβρίου για την υποβολή αίτησης χρηματοδότησης – Προστίθενται κι άλλοι ΚΑΔ

 

Παράταση 1,5 μήνα δίνει η κυβέρνηση στην διορία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης, στη Δράση «Επιχορήγηση Υφιστάμενων Επιχειρήσεων Γυμναστηρίων, Παιδότοπων» η οποία έληγε στις 28 Ιουλίου.

Με νέα (2η) τροποποίηση της Πρόσκλησης, αλλάζει η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης και παρατείνεται έως την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00, αντί για την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 και ώρα 17:00 όπως ήταν δρομολογημένο.

Παράλληλα προστίθενται και μισή ντουζίνα νέοι «επιλέξιμοι» ΚΑ∆, ως εξής:

 

  • 93.11 – Εκμετάλλευση αθλητικών εγκαταστάσεων,
  • 93.11.10 – Υπηρεσίες λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων,
  • 93.11.10.01 – Υπηρεσίες γηπέδων (4Χ4, 5Χ5 κλπ) ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης, αντισφαίρισης κλπ,
  • 93.11.10.02 – Υπηρεσίες γηπέδων γκολφ ή μίνι γκολφ,
  • 93.11.10.03 – Υπηρεσίες κολυμβητηρίου (πισίνας) και
  • 93.11.10.05 – Υπηρεσίες χώρου μπόουλινγκ.

 

Η τροποποίηση περιλαμβάνει επίσης και αλλαγές σχετικά με τους όρους συμμετοχής των ωφελούμενων στη Δράση, τη διαδικασία των ενστάσεων και άλλες λεπτομέρειες, που συμπεριλαμβάνονται στην Αναλυτική Πρόσκληση της ∆ράσης και στα Παραρτήματα αυτής.

Διαβάστε επίσης  Septemberfest 2023 @ Πλατεία Κατεχάκη (30/9)

Η Πρόσκληση αναρτάται στις ιστοσελίδες antagonistikotita.gr, espa.gr και efepae.gr.

Αναλυτικές πληροφορίες και ενημέρωση παρέχονται από το Γραφείο Πληροφόρησης της ΕΥ∆ ΕΠΑνΕΚ στο τηλέφωνο 801 11 36 300, στο email επικοινωνίας: infoepan@mou.gr, και από τον ΕΦΕΠΑΕ στο τηλέφωνο 210 6985210, στο e-mail επικοινωνίας: mailto: info@efepae.gr καθώς και από τους εταίρους του ΕΦΕΠΑΕ.

Η Δράση αφορά στην ενίσχυση με τη μορφή επιχορήγησης, επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών γυμναστηρίων και παιδότοπων, οι οποίες επλήγησαν από την πανδημία της νόσου COVID-19, καθώς η λειτουργία τους έχει ανασταλεί καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των γενικών περιοριστικών μέτρων στη χώρα. Στόχος της Δράσης είναι να καλύψει με τη μορφή ενίσχυσης μελλοντικών λειτουργικών δαπανών (στις οποίες περιλαμβάνεται το κόστος απασχόλησης, αλλά και οι αποσβέσεις παγίου εξοπλισμού), μέρος της απαιτούμενης ρευστότητας για την εκ νέου εκκίνηση των συγκεκριμένων δραστηριοτήτων, καθώς και να δώσει ένα κίνητρο για τη διατήρηση των ενισχυόμενων δραστηριοτήτων στο εγγύς μέλλον, στηρίζοντας έτσι εμμέσως και τη διατήρηση θέσεων εργασίας.

Διαβάστε επίσης  Doctor auto-moto show στην PISTAPARK, ένα show μηχανοκίνητου αθλητισμού που τα είχε όλα!

 

Πηγή: protothema.gr