Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

 

zodia chillin

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Ο Άρης στην Παρθένο όλο τον μήνα σε κάνει σχολαστική. Μείνε επικεντρωμένη σε έναν στόχο για να είσαι αποτελεσματική. Και η Αφροδίτη, στο ίδιο ζώδιο ως τα μέσα του μήνα, σε κάνει σχολαστική στην ερωτική σου ζωή. Μην κρίνεις αυστηρά το άλλο σου μισό και μην γκρινιάζεις. Μην βιάζεσαι, απόφυγε τον παρορμητισμό για να μην αμφιβάλλεις για τις επιλογές σου. Κάνε κοινά σχέδια με το ταίρι σου, διάλογο, μοιράσου πράγματα μαζί του και δέξου την υποστήριξή του. Ο Ερμής ευνοεί την επικοινωνία, οι ιδέες πολλαπλασιάζονται, είσαι παραγωγική. Ο Κρόνος όμως έχει γυρίσει στον Υδροχόο και η ανάδρομη πορεία του δε σε βοηθά να τελειώσεις τα σχέδιά σου. Πάρε τον χρόνο σου για να μαζέψεις πληροφορίες και να δομήσεις τη σκέψη σου. Προσοχή στα οικονομικά στις αρχές του μήνα, καθώς μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση.

Τip: Έρχονται καλύτερες ημέρες.

 

zodia chillin

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)

Η Αφροδίτη στην Παρθένο ως τα μέσα του μήνα δίνει σταθερότητα και ειλικρίνεια στις σχέσεις σου, κυριαρχεί η τρυφερότητα. Ο Άρης σού δίνει το πάθος, όμως μην το παρακάνεις. Κάνε σχέδια με το ταίρι σου χέρι χέρι. Αν είσαι μόνη, ο μήνας σου επιφυλάσσει εκπλήξεις. Ο ανάδρομος Κρόνος στον Υδροχόο δε βοηθά ιδιαίτερα τα πλάνα σου και ο ανάδρομος Δίας, στο ίδιο ζώδιο, φέρνει στο προσκήνιο ημιτελείς επαγγελματικές υποθέσεις. Το τρίγωνο Άρη/Ουρανού γύρω στις 20 σε σπρώχνει μπροστά και μπαίνεις δυναμικά στο παιχνίδι. Δεν είναι ώρα για ηττοπάθεια. Επικεντρώσου στους στόχους σου, προσπάθησε να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις και να κοιτάξεις μπροστά. Διεκδίκησε τα θέλω σου στη συναισθηματική σου ζωή, λάμπεις. Πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου και βγες από τη ρουτίνα.

Tip: Είσαι έτοιμη για όλα.

 

zodia chillin

ΔΙΔΥΜΟΙ (22/5-21/6)

Σπίτι και οικογένεια βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας σου. Περνάς πολύ χρόνο στο σπίτι ή σε ένα εξοχικό κάνοντας πολλές κουραστικές δουλειές. Μπορεί να φιλοξενείς αγαπημένα πρόσωπα και να ασχολείσαι μαζί τους. Οι ρυθμοί σου είναι γρήγοροι. Από τα μέσα του μήνα, με τη βοήθεια της Αφροδίτης, ασχολείσαι με την ερωτική σου ζωή. Είσαι τρυφερή και με τον Άρη, λίγο υπερβολική. Μπορεί να γνωρίσεις ένα γοητευτικό πρόσωπο και να νιώσεις περίεργα συναισθήματα. Ο αισθησιασμός σου κυριαρχεί. Ο Ερμής βοηθά την επικοινωνία, είσαι σοφή και δίκαιη. Αν είσαι μόνη, ασχολείσαι περισσότερο με τους φίλους σου και αυτούς που αγαπάς περιμένοντας το τυχερό αστέρι. Κάποιες καθυστερήσεις να περιμένεις στη δουλειά, βάλε προτεραιότητες και τελείωνε με ό,τι έχεις αφήσει στη μέση.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)
Τip: Κάνε μια παύση και αναζωογονήσου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Αυτό τον μήνα βρίσκεσαι με φίλους, γείτονες, συγγενείς. Κάνεις κοντινά ταξίδια και μετακινήσεις, έχεις επαφές με νεαρά πρόσωπα. Η καθημερινότητά σου είναι σχετικά ήρεμη. Με το τρίγωνο Άρη/Ουρανού, γύρω στις 20, μπορεί να σε βοηθήσει ένα φιλικό πρόσωπο να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Προχωράς μπροστά, ειδικότερα αν ασχολείσαι με εμπόριο, Διαδίκτυο, ταξίδια, συγγραφή. Μη χαλάς αυτή την όμορφη καλοκαιρινή διάθεση μιλώντας συνεχώς για οικονομικά. Είναι ένα αγκάθι στη ζωή σου, όμως προσπάθησε να περνάς ωραίες στιγμές. Φιλοσόφησε τα πράγματα. Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν και στη σχέση σου. Μπορεί να έχεις ανάγκη την αλλαγή, όμως δεν ξέρεις τον τύπο της αλλαγής. Απόφυγε τον παρορμητισμό και τις διαμάχες και προτίμησε τις διακοπές. Πάρε τον χρόνο σου για να αισθανθείς καλύτερα.

Τip: Γέμισε τις μπαταρίες σου.

 

ΛΕΩΝ (23/7-23/8)

Ο Δίας είναι ανάδρομος στο απέναντι ζώδιο και μπορεί να βρίσκεσαι σε αναμονή μιας απάντησης σε μια σχέση ή μια συνεργασία. Η Αφροδίτη, μέχρι τα μέσα του μήνα, σε βοηθά να οργανωθείς οικονομικά και δημιουργεί ζήλιες. Από τα μέσα του μήνα και μετά η καθημερινότητά σου γίνεται πιο όμορφη. Με τον Άρη, θέλεις να είσαι αρχηγός. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό σε σπρώχνει να βρεις μια άλλη εργασία. Η πανσέληνος στις 22 στο απέναντι ζώδιο σε βρίσκει σε μια γιορτή ή σε ένα χαρούμενο γεγονός. Η επικοινωνία είναι καλή. Ξέρεις τι θέλεις και κινείσαι με ευαισθησία απέναντι στους άλλους. Κατανοείς, ακούς, μοιράζεσαι, προχωράς με σιγουριά. Με τον Κρόνο φτάνεις στο βάθος των πραγμάτων στον επαγγελματικό τομέα, οι διαπραγματεύσεις ευνοούνται, τα σχέδιά σου είναι συγκεκριμένα.

Tip: Η αυτοπεποίθησή σου είναι λίγο πεσμένη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-23/9)

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνει δύναμη, τόλμη και ενέργεια σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο. Βάζεις στόχους, ξεπερνάς τα όριά σου, πρόσεχε όμως τις υπερβολές. Ο Δίας κινείται ανάδρομα και μπορεί να έχεις κάποια διλήμματα ή κάποιες σκέψεις για τη δουλειά ή μπορεί να πάρεις μια προαγωγή. Ο Κρόνος προκαλεί ψυχρότητα και σκληρότητα στη λήψη αποφάσεων. Οι διακοπές τελειώνουν και μάλλον πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά. Θέλεις να απελευθερωθείς και να βάλεις αλατοπίπερο στη ζωή σου. Είσαι ενθουσιώδης και η Αφροδίτη σού υπόσχεται καλές σχέσεις, η προσωπική σου ζωή χρωματίζεται, υπάρχει πάθος και απομάκρυνση από σχέσεις που δεν αξίζουν και δε σου ταιριάζουν. Μπορείς να σηκώσεις βουνά, να αναλύσεις την ερωτική σου σχέση και να σχεδιάσεις. Επικεντρώσου στην ουσία.

Tip: Είναι ένας δυναμικός μήνας.

 

 

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

ΖΥΓΟΣ (24/9-23/10)

Πολλές φορές αναζητάς τη μοναξιά σου για να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου. Είναι ιδανικός ο μήνας γι’ αυτό. Η μοναξιά αρκετές φορές λειτουργεί δημιουργικά, απομονώνεσαι, έχεις έμπνευση. Με την Αφροδίτη, από τις 16 στο ζώδιό σου, αναθερμαίνονται τα συναισθήματά σου. Είσαι τρυφερή με το ταίρι σου ή με το πρόσωπο του ερωτικού σου ενδιαφέροντος. Θέλεις να επικοινωνήσεις, διασκεδάζεις, είσαι χαρούμενη. Η προσωπική σου ζωή χρωματίζεται και κάνεις πιο στενές τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Συναντάς φίλους απομακρυσμένους, οικογενειακά πρόσωπα που έχεις παραμελήσει, σύντροφο, παιδιά. Εκπλήσσεις το ταίρι σου και βάζεις αλατοπίπερο στην καθημερινότητά σου. Εκφράζεις απλά τα θέλω σου. Επαγγελματικά, προχωράς τα σχέδιά σου.

Τip: Οι πλανήτες στην Παρθένο αυτό τον μήνα λίγο σε εκνευρίζουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-22/11)

Το τετράγωνο Ερμή/Ουρανού στις αρχές του μήνα φέρνει ξαφνικές δυσάρεστες ειδήσεις και δύσκολες διαπραγματεύσεις. Μπορεί να διαφωνήσεις έντονα με το ταίρι σου. Η Αφροδίτη και ο Άρης σε κάνουν αποφασιστική τη στιγμή που μπορεί να ετοιμάζεσαι για μια νέα επαγγελματική κατάσταση. Έχεις χίλια σχέδια στο μυαλό, να μάθεις να ακούς. Από τα μέσα του μήνα μπορεί να εμπλακείς σε μια μυστική σχέση. Βρες τις ισορροπίες ανάμεσα στο περιβάλλον σου και τις προσωπικές σου ανάγκες. Σκέψου για λίγο τον εαυτό σου, πάρε τα ηνία. Ο Ουρανός στο απέναντι ζώδιο σε σπρώχνει σε αναθεωρήσεις. Δες εκ νέου τις προτεραιότητές σου, γιατί δεν μπορείς να βρίσκεσαι σε όλα τα μέτωπα, δεν έχεις αρκετό χρόνο για να τα διαχειριστείς όλα. Βρες χρόνο για να παραχαϊδέψεις λίγο τον εαυτό σου και άσε για λίγο στην άκρη επαγγελματικά θέματα.

Tip: Η νέα Σελήνη στις 8 σε φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής των άλλων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Έχεις ανάγκη να μάθεις νέα πράγματα, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, να ασχοληθείς με τα χόμπι σου. Με τον Άρη, μπορεί να ασχοληθείς με παλιότερα επαγγελματικά θέματα ή μπορεί ένα οικείο πρόσωπο να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Με την Αφροδίτη, από τις 16, παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες. Με την πανσέληνο στις 22 θα έχεις την εντύπωση πως κάτι έχεις αφήσει στη μέση. Γενικά, αυτό τον μήνα σηκώνεις βουνά, οι προσπάθειές σου κατευθύνουν θετικά την καριέρα σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες στον συναισθηματικό τομέα. Έχεις ανάγκη την αλλαγή. Ο Ερμής ευνοεί την επικοινωνία, ο διάλογος είναι θετικός και εποικοδομητικός. Μιλάς ανοιχτά και κάνεις με το ταίρι σου σχέδια για το μέλλον. Προχωράς χέρι χέρι με τον σύντροφό σου και μοιράζεσαι μαζί του όμορφες στιγμές.

Tip: Ο μήνας υπόσχεται πάθος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-20/1)

Μπορεί να υπάρχει μια αντιζηλία στην επαγγελματική σου ζωή. Σε κάθε περίπτωση έχεις τον τρόπο σου να κερδίζεις τις εντυπώσεις. Η Αφροδίτη, μέχρι τα μέσα του μήνα, υπόσχεται ρομαντισμό, μπορεί να βρεθείς με το ταίρι σου στο βουνό ή σε μια ερημική παραλία. Κάνεις σχέδια για το μέλλον και αργότερα θα τα δεις να υλοποιούνται. Αναζωογονείσαι και σκέφτεσαι τον εαυτό σου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε φροντίζεις τους άλλους. Περνάς τρυφερές στιγμές με αυτούς που αγαπάς, είναι ιδανική στιγμή για να ανανεωθείς. Ψάχνεις την ασφάλεια στις σχέσεις σου, συναισθήματα υπάρχουν. Κάνε διάλογο για να λύσεις τα προβλήματά σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις απρόσμενα μια γνωριμία. Το θέμα είναι να ξέρεις πού θέλεις να πας, κάνεις ένα βήμα εμπρός και ένα πίσω. Επικεντρώσου στη στιγμή και άσε τα εμπόδια στην άκρη.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!
Tip: Ασχολήσου με σπορ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)

Όλοι οι αργοί πλανήτες κινούνται ανάδρομα και νιώθεις πως τίποτα δεν προχωρά όπως θα ήθελες. Επαγγελματικά ζητήματα σέρνονται, οι ρυθμοί πέφτουν. Προετοίμασε περισσότερα νέα σχέδια. Ευτυχώς, η Αφροδίτη, από τις 16, σε χαλαρώνει, σου δίνει ενέργεια και ερωτική διάθεση. Μπορεί να προκύψει ένα φλερτ, νέες γνωριμίες και να ζήσεις ρομαντικές στιγμές. Οικογενειακά θέματα θα βρουν τη λύση τους ακόμα και μέσα από κάποιες μικρές εντάσεις. Είσαι κοινωνική και ανάλαφρη. Φρόντισε να ξεκουραστείς, μην το παρακάνεις, βρες χρόνο για τον εαυτό σου. Πάρε τα πράγματα όπως έρχονται. Αν είσαι διακοπές, χαλάρωσε με το ταίρι σου, αλλά ακόμα και αν δουλεύεις, φρόντισε να περάσεις μαζί του κάποιες πιο ιδιαίτερες στιγμές. Αν είσαι μόνη, δεν έχεις ιδιαίτερο χρόνο για πεταλουδίσματα, γιατί ασχολείσαι με τις ανάγκες της οικογένειας.

Tip: Επικοινωνείς και λάμπεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ (20/2-20/3)

Ο Άρης βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και ο μήνας κυλά με εντάσεις στις σχέσεις σου. Ένας χωρισμός είναι πιθανός ή μπορεί να κάνεις μια συμφωνία με το ταίρι σου να περάσει ο καθένας όπως θέλει τις διακοπές. Αν είσαι μόνη, γοητεύεις και γνωρίζεις νέα πρόσωπα, αλλά ασχολείσαι περισσότερο με τους φίλους σου. Ο Ερμής, και αυτός από τις 12 στο απέναντι ζώδιο, ενθαρρύνει τον διάλογο, αρκεί να μάθεις να ακούς και όχι να μιλάς συνεχώς. Η Αφροδίτη, από τις 16, δημιουργεί ζήλιες και καβγάδες που σε ταλαιπωρούν. Βγες από τη ρουτίνα και κάνε με το ταίρι σου μακρινά σχέδια. Επαγγελματικά, ο Ποσειδώνας σε κάνει δημιουργική. Ανοίγεις φτερά και τίποτα δε σε σταματά. Πολλαπλασιάζεις σχέδια, βάζεις στόχους, παίρνεις πρωτοβουλίες, βρίσκεσαι μπροστά στη σκηνή.

Tip: Αντιμετωπίζεις διάφορες καταστάσεις αυτό τον μήνα.

 

Πηγή: shape.gr