Τι απάντησε στην πρόταση το κορίτσι που έλεγε με παιχνιδιάρικο τρόπο τον καιρό στο Star

 

Η αντίστροφη μέτρηση για το Big Brother έχει ξεκινήσει και η παραγωγή ψάχνει τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ριάλιτι εθελοντικού εγκλεισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα πρόσωπα που δέχτηκαν πρόταση για να συμμετάσχει στο Big Brother είναι και η Πετρούλα Κωστίδου, το κορίτσι που κάποτε κόλαζε τον ανδρικό πληθυσμό με την εμφάνισή της στο δελτίο καιρού του Star. Η ίδια δεν αποδέχτηκε την πρόταση.

«Έχουν κάνει κρούσεις σε πάρα πολλές γνωστές γυναίκες. Μία την οποία εμείς αποκλειστικά θα το πούμε γιατί εγώ μίλησα και μαζί της κιόλας είναι η Πετρούλα Κωστίδου. Μίλησα μαζί της και μου είπε ότι όντως έγινε μια κρούση, έκανε μια συζήτηση, αλλά έμεινε εκεί. Δεν συζήτησε ούτε για λεφτά ή οτιδήποτε άλλο γιατί ήταν αρνητική», είπε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Σύμφωνα με την ίδια εκπομπή η πρεμιέρα του Big Brother 2 έχει οριστεί για την Παρασκευή 27 Αυγούστου. Οι αιτήσεις συμμετοχής για τον νέο κύκλο ήταν διπλάσιες από πέρυσι, όμως η παραγωγή αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα. Μπορεί οι άνδρες να έχουν κλείσει τη συμμετοχή τους, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με τις γυναίκες.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

 

 

Πηγή: protothema.gr