Ο χώρος του Breaking τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πλέον ο χορός αυτός αντιμετωπίζεται και ως άθλημα καθώς έχει ενταχθεί επίσημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024 στο Παρίσι.

 

5ος χρόνος SouthBreak Jam. Τι να περιμένουμε στο φετινό event?

Το SouthBreak Jam αποτελεί πλέον ένα σημείο συνάντησης για χορευτές (Bboys / Bgirls) κάθε ηλικίας απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο event θα υπάρχουν τρείς κατηγορίες στις οποίες μπορούν να λάβουν μέρος οι χορευτές ( 1vs1 Breaking Battle, 2vs2 Breaking Battle, 1vs1 Kids Breaking Battle) με στόχο το έπαθλο. Όλοι περιμένουμε τις εντυπωσιακές αναμετρήσεις μεταξύ τους και ποιος θα είναι ο νικητής.

 

 

Πόσο δύσκολο είναι να προγραμματίσετε ένα τόσο μεγάλο event κάτω από τις παρούσες συνθήκες ?

Η αλήθεια είναι πως το να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο event είναι αρκετά δύσκολο, πόσο μάλλον κάτω από τις παρούσες συνθήκες.
Παρ’όλα αυτά, κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και ευχόμαστε να πάνε όλα έτσι όπως τα έχουμε προγραμματίσει, να περάσουν καλά οι χορευτές και το κοινό, πάντα τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας κατά του Covid19.

Διαβάστε επίσης  Summer 2024 Opening Party @ Dielefsis Cocktail & Music bar (26/4)

 

Πρώτη φορά στην Ανατολική Τάφρο. Θα λέγατε ότι ταιριάζει ο χώρος στο event?

Το Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου πιστεύουμε ότι είναι το πιο κατάλληλο μέρος για το SouthBreak Jam. Είναι ένας πανέμορφος και ιστορικός χώρος, ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, πράγμα που βοηθάει στην προσέλευση του κόσμου. Επίσης, το κοινό θα είναι καθήμενο με αποτέλεσμα όλοι να μπορούν να απολαύσουν το θέαμα.

 

 

Ποιες συμμετοχές θα λέγατε ότι ξεχωρίζουν φέτος?

Κάθε χρόνο έχουμε χορευτές κάθε ηλικίας από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το ποιος θα ξεχωρίσει αποτελεί μια έκπληξη για όλους μας, καθώς το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και οι “μάχες” αναμένονται να είναι σκληρές.

 

Τι έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια στον χώρο του Breaking?

Ο χώρος του Breaking τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πλέον ο χορός αυτός αντιμετωπίζεται και ως άθλημα καθώς έχει ενταχθεί επίσημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024 στο Παρίσι.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

 

 

Τι θα λέγατε για να πείσετε το κοινό να παρακολουθήσει τη φετινή διοργάνωση?

Το SouthBreak Jam αποτελεί ένα θεσμό τα τελευταία χρόνια για τα Χανιά. Σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, στην οποία λείπει τόσο η μουσική και ο χορός από την καθημερινότητα μας ,το event έρχεται να δώσει μια νότα αισιοδοξίας και χαράς σε όσους παρευρεθούν.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την πόλη μας να δει από κοντά χορευτές υψηλού επιπέδου να αναδεικνύουν το ταλέντο και τις δυνατότητες τους προσφέροντας ένα υπερθέαμα.

 

  • Θέατρο Ανατολικής Τάφρου ΙΙ Σάββατο 28/8