Η μπλε αυτή πανσέληνος είναι εποχιακή και γίνεται στον επαναστάτη Υδροχόο. Περιμένετε λοιπόν τα αντίστοιχα vibes και μία διαδικασία απολογισμού των προσωπικών σας σχέσεων. Η ενέργεια θα είναι πολύ έντονη, το ίδιο και τα συναισθήματα που θα έρθουν στην επιφάνεια.

 

Η Αυγουστιάτικη πανσέληνος είναι η καλύτερη της χρονιάς, όλοι το ξέρουν αυτό. Τι γίνεται όμως όταν το φεγγάρι του τελευταίου μήνα του καλοκαιριού είναι μπλε; Η Κυριακή 22 Αυγούστου κρύβει την απάντηση. Η μπλε αυτή πανσέληνος είναι εποχιακή και γίνεται στον επαναστάτη Υδροχόο. Περιμένετε λοιπόν τα αντίστοιχα vibes και μία διαδικασία απολογισμού των προσωπικών σας σχέσεων. Η ενέργεια θα είναι πολύ έντονη, το ίδιο και τα συναισθήματα που θα έρθουν στην επιφάνεια. Για να επιβιώσετε λοιπόν, θα χρειαστείτε τον παρακάτω οδηγό με τα Do’s και τα Don’ts.

 

Do´s

 

Επανεξετάστε τις σχέσεις σας

Τώρα είναι το καλύτερο διάστημα για να αναλογιστείτε με ειλικρίνεια αν ο στενός σας κύκλος ανταπεξέρχεται στις ανάγκες σας ή εμποδίζει τον δρόμο προς τα θέλω σας. Τι θεωρείται αναγκαίο σε μία σχέση; Τι σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός καλού φίλου; Απαντήστε σε αυτά και ξεκινήστε τα ξεκαθαρίσματα.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

Μοιραστείτε την κορυφή

Υπάρχει αρκετός χώρος στην κορυφή, γι’αυτό φροντίστε να ανυψώνετε και τους γύρω σας. Δείξτε την υποστήριξη και την εκτίμησή σας στους φίλους σας.

 

 

Κάντε τις ιδέες σας πράξη

Η πανσέληνος σας καλεί να ολοκληρώσετε τα project σας και να πραγματοποιήσετε τις μεγαλεπήβολες ιδέες σας. Αν αναβάλατε τις φιλοδοξίες σας για καιρό, τώρα είναι η ώρα να πάρετε το ρίσκο και να κάνετε το επόμενο βήμα. Φέρτε στην επιφάνεια τον οραματιστή που κρύβεται μέσα σας!

 

Συνδεθείτε με τον εαυτό σας

Είναι η ιδανική στιγμή για ενδοσκόπηση. Επενδύστε σε μερικά βιβλία αυτοβελτίωσης και διευρύνεται τους εσωτερικούς σας ορίζοντες.

 

 

Don’ts

 

Μην αποφεύγετε τα συναισθήματα σας

Η πανσέληνος μεγεθύνει τα συναισθήματα που κρατάτε κρυμμένα μέσα σας και σας φέρνει αντιμέτωπους μαζί τους. Χρησιμοποιήστε τη μαγεία του φεγγαριού για να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Ίσως ο διαλογισμός σας βοηθήσει.

 

Μην αποκλείετε τους γύρω σας

Μπορεί αυτήν τη στιγμή να νιώθετε πελαγωμένοι με όλα αυτά που συμβαίνουν, αλλά αντί να απομονωθείτε, προσπαθήστε να συνδεθείτε με το κοινωνικό γίγνεσθαι.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

 

 

Μην αντιστέκεστε στην αλλαγή

Το μπλε φεγγάρι διαταράσσει τη ρουτίνα σας και την ασφάλεια που νιώθετε μέσα σε αυτήν, οπότε θα αναγκαστείτε να κάνετε αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητά σας και να προσαρμοστείτε. Ωστόσο, δεν χρειάζονται δραστικές αλλαγές, αρκεί μόνο μία νέα προσέγγιση σε αυτά που ήδη κάνετε.

 

Πηγή: jenny.gr