Ευτυχώς πλέον υπάρχει και το ενημερωμένο κοινό μας που τους βάζει στη θέση τους κι έτσι δεν χρειάζεται να μπούμε στον κυκεώνα των άχρηστων χρονοβόρων διαλόγων με τους πολύξερους – απλώς παρακολουθούμε και χαμογελάμε. Είναι κρίμα όμως διότι τα ίδια έλεγαν και πολλοί φίλοι και γνωστοί μας μουσικοί, dj’s, σερβιτόροι σε clubs, η Βίκυ Μοσχολιού και ο Eric Clapton και τώρα φορούν όλοι ακουστικά βαρηκοΐας. Γούστο τους και καπέλο τους.

 

Ως γνωστόν, έχουν πολύ πλάκα τα social media. Μετά από πολύ κόπο, διάβασμα, έρευνα, φιλτράρισμα, εκπαίδευση, προσωπική εμπειρία, λάθη και διδάγματα, δημοσιεύεις κάτι που είναι απολύτως πραγματικό για τους περισσότερους. Ας πούμε για παράδειγμα το να τραβάς το καζανάκι όταν κάνεις τα καλά σου. Ή, όταν δεν βλέπεις τίποτα από την μυωπία, τον αστιγματισμό και την υπερμετρωπία πρέπει να φοράς γυαλιά για να οδηγήσεις. «ΌΟΟΟΟΧΙ» θα πουν μερικοί. Στάνταρ. Γιατί έτσι τεμπελιάζει το μάτι και θα γίνει χειρότερο. Ναι αλλά έχεις εννέα βαθμούς και δεν βλέπεις την τύφλα σου, δεν είναι καλύτερα να μη σκοτωθείς και ας ανέβουν οι βαθμοί; «ΌΟΟΟΟΟΧΙ, δεν θα μου πει κανείς τι θα κάνω, γούστο μου και καπέλο μου». Σε αυτό το τελευταίο συμφωνούμε.

Διαβάστε επίσης  Τα Σαββατοκύριακα στον Αμπαδιώτη είναι live!

Την προηγούμενη φορά που γράφαμε για τη χρήση των ωτοασπίδων, έγινε ένας μικρός χαμούλης αντιδράσεων. Από τη μία οι επαγγελματίες του «ΌΟΟΧΙ». Δεν θα ακούνε το μηχανάκι και τις κόρνες και θα «απωκοπούν από τω παιρηβάλωνν» (sic, δηλαδή πιστή μεταφορά) και “αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα” (sic again). Ευτυχώς πλέον υπάρχει και το ενημερωμένο κοινό μας που τους βάζει στη θέση τους κι έτσι δεν χρειάζεται να μπούμε στον κυκεώνα των άχρηστων χρονοβόρων διαλόγων με τους πολύξερους – απλώς παρακολουθούμε και χαμογελάμε. Είναι κρίμα όμως διότι τα ίδια έλεγαν και πολλοί φίλοι και γνωστοί μας μουσικοί, dj’s, σερβιτόροι σε clubs, η Βίκυ Μοσχολιού (ήμουν ηχολήπτης της) και ο Eric Clapton και τώρα φορούν όλοι (όσοι ζουν) ακουστικά βαρηκοΐας. Γούστο τους και καπέλο τους.

 

 

For more about GAS:
http://www.gasmoto.gr/
https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t