Ναι, ο γιος του Berlin είναι ένας από αυτούς.

 

Πριν μερικές εβδομάδες, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το ολοκληρωμένο trailer του πρώτου μέρους της 5ης σεζόν του La Casa de Papel, που καταφθάνει προσεχώς στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming. Σε αυτό, τα πράγματα δείχνουν να έχουν πάρει την κάτω βόλτα για την παρέα του Profesor. Εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά, όπως ας πούμε να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιοι νέοι χαρακτήρες που θα αλλάξουν τα πάντα. Και ναι, αυτό είναι κάτι που θα συμβεί.

 

Αρχικά, ας πέσει το trailer.

 

Ωραία, αφού πήρες μία μικρή γεύση, πάμε να δούμε και τα γεγονότα σχετικά με τα new entries της σειράς.

 

Τα νέα πρόσωπα

Δεν χωρά αμφιβολία πως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνεται γύρω από το πρόσωπο του Patrick Criado (Riot Police), ο οποίος ενσαρκώνει τον Rafael, τον 31χρονο γιο του Berlin. Είναι απόφοιτος του ΜΙΤ και, σύμφωνα πάντοτε με το Netflix, δεν θέλει να μοιάσει στον πατέρα του. Το θέμα είναι αν μπορεί.

Διαβάστε επίσης  Chania City app: Τα Χανιά μας σε ένα application!

 

 

Θα υπάρξει επίσης ένα μεγάλο κομμάτι αφιερωμένο στον René (Miguel Ángel Silvestre/ Sky Rojo, Sense8), πρώην σύντροφο της Tokio, ασφαλώς σαν flashback.

 

 

Τέλος, έχουμε και τον αδίστακτο Sagasta (José Manuel Seda/ Perdóname, Señor), διοικητή των Ειδικών Δυνάμων της Ισπανίας, που θα επιστρατευτεί για να σταματήσει (ή να εξοντώσει;) τη γνωστή συμμορία.

 

 

Η πλοκή

Στο trailer λοιπόν, ακούμε την Tokyo (Úrsula Corberó) στην αφήγηση να εξηγεί ότι οι 100 ώρες που έχουν περάσει εσώκλειστοι στην τράπεζα μοιάζουν για εκείνους σαν 100 χρόνια. Επίσης, βλέπουμε τον καθηγητή απολύτως παγιδευμένο, το συνταγματάρχη Tamayo (Fernando Cayo) να συγκεντρώνει στρατό για να εισβάλλει στην τράπεζα και την πανωλεθρία να έρχεται για τους αγαπημένους μας ληστές που δε λένε να το βάλουν κάτω. Θυμίζουμε ότι η σειρά του Álex Pina οδεύει και επισήμως προς το τέλος της με το πρώτο μέρος της 5ης σεζόν να γίνεται διαθέσιμο στις 3 Σεπτεμβρίου και το 2ο στις 3 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης  Το Τριώδιο ξεκινάει από το Bras de Frères!

Bella ciao. Προχωράμε και αναμένουμε τα επεισόδια.

 

Πηγή: esquire.com.gr