Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο αεροδρόμιο και εκεί συνάντησε για πρώτη φορά τηλεοπτικές κάμερες μετά τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη – Ποια ήταν η αντίδρασή της

 

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνάντησε την Δέσποινα Βανδή η κάμερα της εκπομπής «Love it». Η τραγουδίστρια, λίγο πριν αναχωρήσει για την Κύπρο όπου έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό μαγαζί μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ξαφνιάστηκε, καθώς ήταν η πρώτη συνάντησή της με τηλεοπτική κάμερα μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

«Καλή επιτυχία», είπε η Δέσποινα Βανδή κοιτώντας τους δημοσιογράφους και τις κάμερες, χωρίς να θέλει να δηλώσει κάτι άλλο.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης πήραν την απόφαση να χωρίσουν μετά από 18 χρόνια γάμου. Την ανακοίνωση της λύσης του γάμου τους την έκανε ο manager της τραγουδίστριας, Γιώργος Αρσενάκος.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.
Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

Διαβάστε επίσης  "Έφυγε" ο Ντούσαν Ιβκοβιτς

 

Πηγή: reader.gr