Κάποια συνωμοσία παίζει φέτος κατά των ριάλιτι της τηλεόρασης, δεν εξηγείται αλλιώς.

 

Από τη μία έχουμε την επίσημη επιβεβαίωση ότι η Αθηνά New Yorkαλλιώς «Φέτα πρόβλημα») του Bachelor είναι ηθοποιός με προφίλ στο IMDb, καθώς και αρραβωνιασμένη στην πραγματική της ζωή, κι από την άλλη έχουμε κατηγορίες ότι το GNTM βάζει λόγια στις υποψήφιες, απλά και μόνο για να γελάσουμε. Γκρεμίζεται ο μύθος του ελληνικού ριάλιτι ή είναι ιδέα μας;

Όχι ότι πιστέψαμε ποτέ πως βλέπουμε τον πιο αυθόρμητο κι αληθινό εαυτό των συμμετεχόντων, αλλά φέτος έχουν βαλθεί όλοι να μας το χαλάσουν για τα καλά.

Μέχρι στιγμής, η τοπ ατάκα που έχει ειπωθεί στις οντισιόν του παιχνιδιού μοντέλων (σόρρυ Ζενεβιέβ, αλλά παιχνίδι είναι) είναι η «1.72,6» που ήρθε σαν απάντηση από την Ολυμπία Χριστοφορίδου όταν ρωτήθηκε για το ύψος της. Εκεί που παλεύαμε ακόμα να καταλάβουμε τι εννοούσε ο ποιητής, η ίδια δημοσίευσε μερικά stories όπου υποστηρίζει ότι η παραγωγή προέβαλε τις χειρότερες στιγμές της.

Διαβάστε επίσης  Λετονία: Η πρώτη χώρα της ΕΕ που επιστρέφει σε lockdown

 

 

«Λίγα άτομα θα με καταλάβουν, αλλά να ξέρετε γενικά στα ριάλιτι και γενικά όταν βλέπετε κάτι στην τηλεόραση είναι σίγουρα σκηνοθετημένο. Σίγουρα πολλά κλιπς θα έχουν κοπεί και θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για το δικό μου κλιπάκι, το οποίο αυτή τη στιγμή θα κάνω ένα expose στην παραγωγή, γιατί με ανάγκασε να πω κάποια πράγματα, από τα οποία κράτησε συγκεκριμένα κομμάτια και προσπάθησε να με βγάλει ηλίθια και να γελάσετε λίγο, γιατί δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον», είπε μεταξύ άλλων η Ολυμπία, συμπληρώνοντας ότι η οντισιόν της διήρκησε 45 λεπτά και είδαμε μόλις τα 10 δευτερόλεπτα αυτής.

Πάντως, αντίστοιχα σκηνικά έχουν γίνει και στο παρελθόν, με παίκτριες που κόπηκαν να βγαίνουν και να κάνουν expose την παραγωγή.

Προτού φύγετε, να σας πούμε εμείς μια θεωρία συνομωσίας που ισχύει 100%; Έφυγε το Βικάκι και γκρεμίστηκε το σύμπαν…

 

Πηγή: neopolis.gr