Το ερωτικό ωροσκόπιο : Προτού στραφούμε στις ρομαντικές φθινοπωρινές λιχουδιές, να έχετε κατά νου πως αυτός ο Σεπτέμβριος έχει μερικά κόλπα στο μανίκι του, καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, στις 27 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει σε ανάδρομη τροχιά μέχρι τις 18 Οκτωβρίου.

 

Αυτή η οπισθοδρόμηση, σηματοδοτεί τρεις εβδομάδες μεγάλων επικοινωνιακών συγκρούσεων: προβλήματα προγραμματισμού, συγχρονισμού και πολλά άλλα, που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στις σχέσεις μας.

Σίγουρα θα θέλετε να μάθετε πώς ο ανάδρομος Ερμής του φθινοπώρου, θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή, προτού προχωρήσετε.

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, του χρόνου και των ψυχικών θεμάτων, επομένως δεν θεωρείται ένας από τους πλανήτες σχέσεων, στην αστρολογία. Ωστόσο, όταν γυρίζει ανάδρομος – κάτι που συμβαίνει κάθε λίγους μήνες για μερικές εβδομάδες κάθε φορά- είναι εύκολο να θολώσει η κρίση μας, να χαλάσουν τα χρονοδιαγράμματά μας και να «στραβώσουν» οι συζητήσεις μας.

 

 

 

Αν και δεν σχετίζονται άμεσα με τον ρομαντισμό, αυτά τα κοσμικά ανακατέματα μπορούν να προκαλέσουν κάθε είδους συγκρούσεις σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Η ανάδρομη περίοδος του Ερμή αυτού του μήνα, λαμβάνει χώρα στο αέρινο ζώδιο Ζυγού που ρυθμίζει τις συνεργασίες. Αυτή η ζωδιακή επιρροή θα δώσει έμφαση στις επιπτώσεις αυτής της ανάδρομης περιόδου, στην ερωτική μας ζωή. Θα είναι δύσκολο να επικοινωνήσουμε με σαφήνεια με τους ρομαντικούς μας συντρόφους ή με φίλους και συναδέλφους – κάτι που θα οδηγήσει σε αμηχανία και παρεξηγήσεις.

Μπορεί επίσης να δυσκολευτούμε να ισορροπήσουμε τις υλικοτεχνικές λεπτομέρειες της ζωής μας, που θα μας αποσπάσουν την προσοχή από την αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν τις σχέσεις μας και θα μας οδηγήσουν σε συμπεριφορές νευρικές, παθητικές ή επιθετικές. Τα ανάδρομα διαστήματα, είναι περίοδοι αναθεώρησης και επανεκτίμησης της πραγματικότητας της ζωής μας! Γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτήν την ενέργεια για να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και να βρείτε διπλωματικούς τρόπους για να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσφορία στον έρωτα!

 

zodia chillin

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Αν βρίσκεσαι σε σχέση, αυτός ο ανάδρομος θα τη δοκιμάσει. Οποιεσδήποτε συζητήσεις που αφορούσαν το δεσμό σου και είχαν αναβληθεί ή ανασταλεί, πιθανόν να έρθουν για αναθεώρηση. Γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένη ν’ ανοιχτείς και να είσαι αληθινή. Αν προχωρήσεις με διπλωματία και ειλικρίνεια, αυτή η διέλευση θα βοηθήσει τόσο εσένα όσο και τον εραστή σου, να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να βρείτε τις ισορροπίες σας μέσα στη σχέση.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

 

zodia chillin

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Αν δεν είσαι προσεκτική, μπορεί να φτάσεις με καθυστέρηση σε κάποια σημαντικά ραντεβού. Ο συγχρονισμός της ατζέντας σου με του εραστή σου ή η προσπάθεια να προγραμματίσεις μια βραδινή έξοδο με μια νέα συντροφιά, θα αποδειχθεί δύσκολη αυτή τη στιγμή. Κι αυτό γιατί τα θέματα επικοινωνίας, τα προβλήματα προγραμματισμού και οι ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής, θα εμποδίσουν τα καλά μελετημένα σου σχέδια. Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις σαν δικαιολογία τον ανάδρομο Ερμή, για να αγκαλιάσεις την πιο ευέλικτη πλευρά σου. Ο αυθορμητισμός, μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα.

 

zodia chillin

Δίδυμος (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Μπορεί να κάνεις μια αναπόληση στα περασμένα και ιδιαίτερα στη σεξουαλική σου ζωή και τις σχέσεις σου. Πρώην εραστές όπως και διάφορες άλλες συναναστροφές μπορεί να χτυπήσουν ξαφνικά την πόρτα σου, ελπίζοντας σε μια επανασύνδεση. Μπορείς σίγουρα να εκμεταλλευτείς αυτήν την ανάδρομη ενέργεια για να κάνεις οριστικά κλεισίματα και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις. Όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για καινούργιες ερωτικές σχέσεις. Οι σχέσεις που ξεκινούν τώρα… συνήθως δεν έχουν διάρκεια.

 

Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Θα νιώσεις τα μπερδέματα της αναδρομικότητας στην προσωπική σου ζωή κι αυτή η ενέργεια μπορεί εύκολα να επηρεάσει τις ερωτικές σου σχέσεις. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις κάποιες παρεξηγήσεις και να ξεκαθαρίσεις τυχόν ζητήματα στο δεσμό σου. Αν βρίσκεσαι στα πρώτα στάδια μιας σχέσης, τώρα είναι η στιγμή για να κάνεις λίγο πίσω, να επανεκτιμήσεις τις βάσεις σου και να καταλάβεις τι χρειάζεσαι για να νιώσεις ασφάλεια.

 

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Βεβαιώσου πως έχεις διπλοτσεκάρει τα ερωτικά σου μηνύματα πριν τα στείλεις, γιατί αυτός ο ανάδρομος έρχεται εν θερμώ σε θέματα επικοινωνίας. Αν είσαι απρόσεκτη στις συζητήσεις σου, θα είναι εύκολο να πεις κατά λάθος κάτι που δεν εννοείς ή να στείλεις μπερδεμένα σήματα στον συνομιλητή σου. Το κλειδί για την αποφυγή δράματος, είναι η προσοχή στον τρόπο που εκφράζεσαι και στο να ξέρεις τι θέλεις από τις σχέσεις σου.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 791: Against all odds

 

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης περιόδου, εκτίμησε αν αξίζει πραγματικά ο χρόνος που αφιερώνεις στα ερωτικά σου. Θα είναι εύκολο να κολλήσεις σε υλικούς περισπασμούς και εξωτερικά δράματα. Όμως ο χρόνος για να σκεφτείς τις ερωτικές σου υποθέσεις, θα σε βοηθήσει να βρεις την αληθινή λάμψη στις προσωπικές σου σχέσεις! Θα σε κάνει επίσης να συνειδητοποιήσεις, πως υπάρχουν πολλές και πολύτιμες προοπτικές εκεί έξω, που θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τις ανάγκες σου.

 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Σαν ζώδιο που σχετίζεται με τις συνεργασίες, εστιάζεις συχνά στο ταίρι σου και ασχολείσαι με ερωτικά δράματα. Όμως αυτός ο ανάδρομος, σου ζητάει για μια φορά, να επικεντρωθείς στον εαυτό σου! Αναρωτήσου αν μπορείς να εκφραστείς αυθεντικά μέσα στις σχέσεις σου ή αν υποστηρίζεις σωστά τις ερωτικές σου επιθυμίες. Αν κάτι σε κρατάει πίσω, τώρα είναι η ώρα να ξεμπερδέψεις μια και καλή με την ακαταστασία και να ησυχάσεις.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Οι ανάδρομες περίοδοι μπορεί να είναι εξαντλητικές! Θα σε κάνουν να νιώσεις υπνηλία και βαρεμάρα. Δεν πειράζει αν χρειαστεί να απομακρυνθείς προσωρινά από τα δράματα και τις δοκιμασίες της ερωτικής σου ζωής. Η μοναξιά είναι ένα απαραίτητο κομμάτι της επεξεργασίας των συναισθημάτων σου! Επομένως, είναι αναμενόμενο να ενημερώσεις τον εραστή σου, πως χρειάζεσαι λίγο χώρο τις επόμενες εβδομάδες. Άκουσε τη διαίσθησή σου και συμπεριφέρσου έντιμα… πρώτα στον εαυτό σου!

 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Όσο και να προσπαθείς να κανονίσεις μια έξοδο με τον εραστή σου ή να παρουσιάσεις το νέο αίσθημα στον φιλικό σου κύκλο… καλύτερα να συγκρατηθείς μέχρι να περάσουν τα σύννεφα του ανάδρομου. Η διαμεσολάβηση μεταξύ φίλων και εραστών θα είναι πολύ πιο περίπλοκη και αμήχανη από όσο θα έπρεπε, καθώς οι άνθρωποι δεν σχετίζονται μεταξύ τους τόσο εύκολα όσο συνήθως.. και η δυναμική της ομάδας θα έχει ανισορροπία. Βάλε τα δυνατά σου για να διατηρήσεις την ειρήνη στην κοινωνική σου ζωή και άφησε τις σημαντικές συστάσεις… για αργότερα.

Διαβάστε επίσης  Summer 2024 Opening Party @ Dielefsis Cocktail & Music bar (26/4)

 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Υπάρχει πολλή ενέργεια στον τομέα της καριέρας σου αυτή τη στιγμή και ο ανάδρομος Ερμής θα προκαλέσει ενοχλητικά μπερδέματα σε επαγγελματικά θέματα που απαιτούν αφοσίωση κι εστίαση. Ίσως δυσκολευτείς να βρεις μια ισορροπία μεταξύ των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων και της ρομαντικής σου κατάστασης. Αν νιώσεις σκυθρωπή ή συγχυσμένη, φρόντισε να είσαι όσο πιο προσεκτική μπορείς στην επικοινωνία σου με τους συνεργάτες ή το σύντροφό σου. Ενημέρωσέ τους για ό, τι συμβαίνει στη ζωή σου, ώστε να καταλάβουν πως δεν φταίνε αυτοί… αλλά αυτός ο άτιμος ανάδρομος.

 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Θα ανακαλύψεις εκ νέου, μερικές συναρπαστικές παλιές ιδέες τώρα – και ίσως μερικούς συναρπαστικούς παλιούς έρωτες, επίσης. Είναι υπέροχο το ότι ψάχνεσαι να επεκτείνεις τους ερωτικούς σου ορίζοντες και να δώσεις στους ανθρώπους δεύτερες ευκαιρίες. Όμως η βιασύνη αυτήν τη στιγμή – είτε πρόκειται για έναν πρώην είτε για κάποιον καινούργιο – ίσως καταλήξει σε καταστροφή. Αξιολόγησε αν η τωρινή σου σχέση υποστηρίζει ή όχι, τους ρυθμούς ανάπτυξής σου. Αν τις υποστηρίζει, θα εξακολουθεί να είναι καυτή και πικάντικη, μόλις περάσει ο ανάδρομος.

 

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Αυτή η ανάδρομη περίοδος, είναι ένα σημαντικό διάστημα για να ανακαλύψεις τυχόν ασυνείδητες νοοτροπίες που εξακολουθείς να έχεις, γύρω από τον έρωτα και τις σχέσεις. Ανείπωτες μνησικακίες ή μυστικά από καιρό θαμμένα, θα βγουν στην επιφάνεια τώρα. Αντί να τρέξεις από την αντίθετη πλευρά για να τ’ αποφύγεις, συγκέντρωσε τη δύναμη που απαιτείται για να αντιμετωπίσεις αυτά τα ζητήματα κατά μέτωπο. Αν τραβήξεις τους φόβους σου από το σκοτάδι και τους φέρεις στο φως, θα τους θεραπεύσεις πιο εύκολα.

 

Πηγή: astro-live.gr