Απάντηση στην αρνητική κριτική που δέχθηκε για το outfit που επέλεξε να φορέσει στο Met Gala, δέχθηκε η Ζόε Κράβιτς, λέγοντας πως είναι «απλά ένα σώμα».

 

Η 32χρονη ηθοποιός φορούσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα Yves Saint Laurent, το οποίο αποτελούνταν ουσιαστικά από κρυστάλλινες αλυσίδες δεμένες μεταξύ τους, αποκαλύπτοντας το υπέροχο κορμί της. Το λουκ ολοκλήρωσε μόνο με ένα ασημένιο στρινγκ.

 

 

Κι ενώ η Ζόε Κράβιτς έλαβε πολλούς επαίνους για την τολμηρή στιγμή της στο κόκκινο χαλί, ορισμένοι κριτικοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την έκραξαν για το σχεδόν γυμνό λουκ της.

Η απάντηση της Ζόε Κράβιτς

«Δεν καταλαβαίνω γιατί βγαίνουν όλοι γυμνοί» σχολίασε ένα άτομο στα social media αναφέροντας συγκεκριμένα την Κράβιτς. «Είναι υπέροχη. Γιατί νιώθει την ανάγκη να φορέσει ένα τέτοιο φόρεμα;».

 

 

Η Ζόε Κράβιτς όμως απάντησε στην κριτική. «Το να νιώθεις άβολα με το ανθρώπινο σώμα είναι αποικισμός/ πλύση εγκεφάλου» έγραψε η ηθοποιός προσθέτοντας: «Είναι απλά ένα σώμα. Όλοι το έχουμε».

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

 

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, διασημότητες του Χόλιγουντ και του κόσμου της μόδας, παραβρέθηκαν στο ετήσιο Met Gala, που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Museum of Art, με τίτλο «Στην Αμερική: Ένα λεξικό της Μόδας»

 

Πηγή: iefimerida.gr