Η νέα ταινία του πράκτορα 007 με τίτλο No Time To Die έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο, με το Bond Girl, Άνα ντε Άρμας, να κλέβει τις εντυπώσεις

 

Μετά από τρεις αναβολές λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ με τίτλο No Time To Die έκανε παγκόσμια πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης (28/9) στο Λονδίνο. Στη λαμπερή βραδιά που διοργανώθηκε στo Royal Albert Hall της βρετανικής πρωτεύουσας, έδωσαν το παρών εκτός από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά και πολλοί οσκαρικοί καλεσμένοι.

Εκεί ήταν φυσικά και ο πάντα κουλ, Ντάνιελ Κρεγκ , ο οποίος υποδύθηκε στη συγκεκριμένη ταινία τον πράκτορα 007 για τελευταία φορά.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanity Fair (@vanityfair)

 

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως υπήρχε και μια παρουσία που «μαγνήτισε» τα φλας των φωτογράφων. Αυτή δεν ήταν άλλη από την Άνα ντε Άρμας, την 33χρονη Κουβανή ηθοποιό, την οποία βλέπουμε στο ρόλο του Bond Girl στο No Time To Die.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

 

 

Φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα από τον οίκο Luis Vuitton, η Άνα ντε Άρμας, έκανε όλα τα κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος της, την ώρα που περπάτησε στο κόκκινο χαλί και πόζαρε για φωτογραφίες.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ??? ?? ????? (@anadearmasarg)

 

 

Πηγή: reader.gr