Αρνί Τσιγαριαστό με χαρουπόμελο, αμύγδαλα και γραβιέρα από το Chef “Βενέδικτο” του κρεοπωλείου Μπούρμπος

 

 

Εκτέλεση:

 

  • Βάζω σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το κρέας για 10
  • Σοτάρω το αρνί σε μια κατσαρόλα με το ελαιόλαδο σε πολύ χαμηλή φωτιά σκεπασμένο.
  • Αφήνουμε μέχρι να τραβήξει όλα τα υγρά, έπειτα ρίχνουμε τα αμύγδαλα, τη μισή γραβιέρα, το μισόχαρουπόμελο, τα μπαχαρικά μας και το μισό κρασί.
  • Αφήνουμε να ψηθεί το αρνί σε χαμηλή πάντα φωτιά.
  • Ανακατεύω ελαφριά και σερβίρω.
  • Ρίχνω από πάνω την υπόλοιπη γραβιέρα, το χαρουπόμελο και λίγο φρέσκο θυμάρι.

 

Καλή απόλαυση!

 

 

Διευθ.καταστημάτων: Αναπαύσεως 35, Χανιά / Λ.Καραμανλή 87, Χανιά

fb: Κρεοπωλεία Μπουρμπος meet the art of meat
insta: Κρεοπωλεία Μπουρμπος meet the art of meat

 

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)