Αρνί Τσιγαριαστό με χαρουπόμελο, αμύγδαλα και γραβιέρα από το Chef “Βενέδικτο” του κρεοπωλείου Μπούρμπος
Εκτέλεση:
-
Βάζω σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το κρέας για 10
-
Σοτάρω το αρνί σε μια κατσαρόλα με το ελαιόλαδο σε πολύ χαμηλή φωτιά σκεπασμένο.
-
Αφήνουμε μέχρι να τραβήξει όλα τα υγρά, έπειτα ρίχνουμε τα αμύγδαλα, τη μισή γραβιέρα, το μισόχαρουπόμελο, τα μπαχαρικά μας και το μισό κρασί.
-
Αφήνουμε να ψηθεί το αρνί σε χαμηλή πάντα φωτιά.
-
Ανακατεύω ελαφριά και σερβίρω.
-
Ρίχνω από πάνω την υπόλοιπη γραβιέρα, το χαρουπόμελο και λίγο φρέσκο θυμάρι.
Καλή απόλαυση!
Διευθ.καταστημάτων: Αναπαύσεως 35, Χανιά / Λ.Καραμανλή 87, Χανιά
fb: Κρεοπωλεία Μπουρμπος meet the art of meat
insta: Κρεοπωλεία Μπουρμπος meet the art of meat