Τουρισμός όλο το χρόνο. Τι εμποδίζει το νησί μας να γίνει ένας προορισμός που θα φιλοξενεί επισκέπτες όλο το χρόνο; Ποια είναι τα βασικά προβλήματα που εμποδίζουν την επέκταση της σεζόν όλο το χρόνο και ποια είναι τα πλεονεκτήματα που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε για να αποτελέσουμε μια τουριστική επιλογή όλο το χρόνο.

 

 

Χειμερινός τουρισμός! Το επόμενο μας μεγάλο στοίχημα. Εγώ θα το πάω λίγο παραπέρα. Τουρισμός όλο το χρόνο. Τι εμποδίζει το νησί μας να γίνει ένας προορισμός που θα φιλοξενεί επισκέπτες όλο το χρόνο; Ποια είναι τα βασικά προβλήματα που εμποδίζουν την επέκταση της σεζόν όλο το χρόνο και ποια είναι τα πλεονεκτήματα που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε για να αποτελέσουμε μια τουριστική επιλογή όλο το χρόνο.

Τα προβλήματα που έχουμε να υπερβούμε είναι η έλλειψη οικονομικών πτήσεων τη χειμερινή περίοδο , αλλά και οι λιγοστές διαθέσιμες κλίνες για την φιλοξενία των επισκεπτών. Τα πλεονεκτήματα μας είναι οι καιρικές συνθήκες που επιτρέπουν στους επισκέπτες να απολαύσουν ένα ήπιο κλίμα όλο το χρόνο, αλλά και η τοποθέτηση ενός Κρητικού σε καίριο πόστο για την ανάδειξη και προώθηση του νησιού.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

Οι προσπάθειες πρέπει να ενταθούν. ΕΟΤ, Δήμος, εμπορικό Επιμελητήριο, ξενοδόχοι και ιδιώτες πρέπει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να αναλάβουν κοινή δράση για την επιμήκυνση της σεζόν. Η ευκαιρία είναι “τώρα” και δε πρέπει να πάει χαμένη.

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/