Η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε on air ότι είχε βρεθεί στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας

 

Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε καλεσμένη στην εκπομπή της την Ιουλία Καλλιμάνη. Η τραγουδίστρια μίλησε για την περιπέτειά της με τη νευρική ανορεξία. Με αφορμή την εξομολόγηση της μελαχρινής καλλονής, η οικοδέσποινα του «Love It» αποκάλυψε το δικό της πρόβλημα με το φαγήτο, το οποίο την ταλαιπώρησε όταν ήταν περίπου 20 ετών και την οδήγησε σε απώλεια βάρους.

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ:

 

«Τώρα θα με ακούει και η δική μου μάνα και θα σοκαριστεί. Πέρασα και εγώ μία τέτοια φάση, όταν είχα ξεκινήσει τις σπουδές μου, στα 21. Βασικά λίγο πριν τα 20. Δεν μπορούσα να βλέπω το σώμα μου και ένιωθα πως έχω πολλά παραπανίσια κιλά. 60 είναι τα κιλά μου τα κανονικά, αλλά έχω μπουτάκια και έχω πραγματάκια. Έβλεπα την εικόνα μου και προσπαθούσα να χάσω κιλά και το περιβάλλον μου το ενισχύει και οι φίλοι μου. Είχα εμμονή με τη ζυγαριά, ανεβοκατέβαινα και έβλεπα την αυξομείωση των γραμμαρίων. Δεν έτρωγα τίποτα και ευτυχώς το σταμάτησα, γιατί έχω δυνατό μυαλό.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

 

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ήρθε από τα Σφακιά να ξετρελάνει τα Χανιά!

Μέχρι που είδα μία σοκαριστική εικόνα που με κλόνισε, γιατί για εμένα το χαμόγελό μου ήταν πάντα το σήμα κατατεθέν μου και είχα δει πως μπορείς να χάσεις δόντια. Είχα αποστεωθεί και έχανα κιλά από το πάνω μέρος μου, οπότε άλλαξε η εικόνα μου, το κάτω δεν άλλαζε, στάσιμο πήγαινε. Έπαθα ένα ταρακούνημα, γιατί φώναζαν και οι δικοί μου. Δεν έτρωγα, είχα φτάσει να ζυγίζω 52 κιλά, είχα γίνει σκιά του εαυτού μου. Εκεί κατάλαβα πόσο δύσκολο και σημαντικό είναι να το αλλάξεις αυτό και πόσο εύκολο να σε πάρει η κάτω βόλτα. Εσύ το αποφασίζεις και εσύ το επιλεγείς», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου.

 

Πηγή: protothema.gr