Η Αντζελίνα Τζολί για άλλη μία φορά, έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας, με τη θεϊκή της εμφάνιση.

 

Η διάσημη ηθοποιός παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «The Eternals» στη Ρώμη χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια του 16ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην ιταλική πρωτεύουσα, συνοδευόμενη από τις δύο κόρες της, την 16χρονη Ζαχάρα και την 15χρονη Σιλό.

 

 

 

Η θεϊκή εμφάνιση της Αντζελίνας Τζολί

Για την εμφάνισή της αυτή, η Αντζελίνα Τζολί επέλεξε ένα τολμηρό, στράπλες ασημί φόρεμα του οίκου Versace, που αγκάλιαζε το αγαλματένιο της κορμί, και αναπόφευκτα τράβηξε την προσοχή των φωτογράφων. Δεν σταμάτησε λεπτό να κρατά τα χέρια των παιδιών της, που επίσης εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους.

 

 

Η Ζαχάρα φόρεσε ένα vintage λευκό φόρεμα με έμπνευση από την Ελλάδα, ενώ η Σιλό επέλεξε ένα μαύρο Versace το οποίο συνδύασε με κιτρινόμαυρα sneakers.

Η ηθοποιός, η οποία έχει 6 παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ, είναι πολυάσχολη τις τελευταίες ημέρες καθώς προωθεί την τελευταία της ταινία Marvel, στην οποία υποδύεται την Θένα, μια πολεμίστρια με εξαιρετική δύναμη, ταχύτητα και αντοχή. Την περασμένη εβδομάδα, η Αντζελίνα Τζολί εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Eternals στο Λος Άντζελες με πέντε από τα παιδιά της, όπου η Ζαχάρα φόρεσε ένα παλιό της φόρεμα από την βραδιά των Όσκαρ του 2014.

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

 

Πηγή: iefimerida.gr