Η Αντζελίνα Τζολί έκανε μία ακόμη εκθαμβωτική εμφάνιση στην πρεμιέρα της νέας ταινίας Eternals που έγινε την Κυριακή (24/10) στη Ρώμη, ωστόσο όλοι έμειναν άφωνοι με το τεράστιο λάθος που έγινε στο χτένισμά της

 

Εκθαμβωτική μέσα στην ασημένια Versace τουαλέτα της ήταν η Αντζελίνα Τζολί το βράδυ της Κυριακής (24/10) στην πρεμιέρα της νέας ταινίας Eternals που έγινε στη Ρώμη. Ωστόσο, ένα τεράστιο λάθος που έγινε στο χτένισμά της δεν πέρασε απαρατήρητο και οι θαυμαστές της αναρωτιούνται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο τι πήγε λάθος με τα μαλλιά της.

«Πώς αφήσατε την Αντζελίνα Τζολί να περπατήσει στο κόκκινο χαλί με τα εξτένσιον να δείχνουν έτσι; Κάποιος πρέπει να απολυθεί», έγραψε ένας χρήστης στο twitter και ήταν πολλοί αυτοί που συμφώνησαν.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 46χρονη σταρ αποφάσισε να έχει πλάι της στο κόκκινο χαλί, δύο από τα έξι παιδιά της και συγκεκριμένα την είδαμε στην Αιώνια Πόλη, να εμφανίζεται μαζί με τις δυο κόρες της την 16χρονη Zahara (ένα από τα παιδιά που είχε υιοθετήσει με τον Μπραντ Πιτ) και την 15χρονη Shiloh (τη μία από τα τρία βιολογικά παιδιά που απέκτησε με τον Πιτ).

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη —nouvel (@shilohpittfacts)

 

Η ταινία «Eternals» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 5 Νοεμβρίου.

 

 

Πηγή: reader.gr