Η εποχή του Σκορπιού ξεκίνησε και, μέχρι την 21η Νοεμβρίου, θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά.

 

Θα αντιμετωπίσουμε έντονες καταστάσεις, ενώ θα μας δοθεί η ευκαιρία να αποδεχθούμε – επιτέλους – τις αλλαγές που έχουν έρθει στη ζωή μας και δυσκολευόμαστε να διαχειριστούμε.

Ένας από τους λόγους που η εποχή του Σκορπιού θα επηρεάσει βαθιά την ενέργειά μας, είναι πως το συγκεκριμένο ζώδιο έχει δύο πλανήτες που το κυβερνούν, ο Άρης και ο Πλούτωνας. Η ενέργεια αυτών των δύο ουράνιων σωμάτων θα μας ελέγχει έως το τέλος του Νοεμβρίου – υπάρχουν, ωστόσο τρεις ημερομηνίες σταθμοί που πρέπει να προσέξουμε περισσότερο.

Ξεκινάμε με τις 30 Οκτωβρίου, μία ημέρα που θα χαρακτηρίζεται από χαμηλά επίπεδα ενέργειας. Δε θα έχουμε όρεξη, θα αισθανόμαστε κούραση, ίσως και μελαγχολία.

Έπειτα, στις 4 Νοεμβρίου, θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Ας μην οργανώσουμε το πρόγραμμά μας, καθώς τα σχέδιά μας θα αλλάξουν με τον πιο απρόσμενο τρόπο. Απελευθέρωση, επαναστατικότητα και ελευθερία θα μας χαρακτηρίζουν ολόκληρο τον μήνα βέβαια, αλλά τη συγκεκριμένη μέρα ας αφήσουμε τη ζωή να μας οδηγήσει.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

Τέλος, στις 19 Νοεμβρίου που θα έχουμε την έκλειψη της εποχής θα ανατραπούν όσα γνωρίζαμε. Θα κληθούμε να είμαστε ευέλικτοι, χωρίς να θεωρούμε τίποτα δεδομένο.

 

Πηγή: jenny.gr