Η αυλαία πέφτει τη Κυριακή με μουσικές από τον Andreasondecks, μπουφε με αλμυρές και γλυκές γεύσεις και μια τελευταία καλή ευκαιρία για να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας brands αγοράζοντας ένα και αποκτώντας άλλο ένα στην ίδια τιμή ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

 

Ένα ιδιαίτερα εορταστικό φινάλε στο Black Week του ετοιμάζει το Italian Factory Outlet, που έπειτα από την πολύ θερμή ανταπόκριση των φίλων του, έδωσε μια παράταση στη προσφορά 1+1 σε καλοκαιρινά και χειμερινά προϊόντα.

Η αυλαία λοιπόν πέφτει τη Κυριακή με μουσικές από τον Andreasondecks, μπουφε με αλμυρές και γλυκές γεύσεις και μια τελευταία καλή ευκαιρία για να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας brands αγοράζοντας ένα και αποκτώντας άλλο ένα στην ίδια τιμή ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Shopping σε μια ιδιαίτερα γιορτινή ατμόσφαιρα γιατί το μέλλον του Italian Factory επιφυλλάσει σημαντικές αλλαγές και πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις για τους καταναλωτές!

 

 

Σε αυτή τη περίπτωση, όταν λέμε ότι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…το εννοούμε!!! Ως τότε ο φωτογραφικός φακός της Chillin θα είναι εκεί τη Κυριακή το απόγευμα για να καταγράψει στιγμές shopping που δε χάνονται! Εσύ θα λείπεις;

Διαβάστε επίσης  Issue 790

 

 

Fb:  Italian Factory Outlet
Insta: ItalianFactoryOutlet