Ο λογαριασμός της πρωταγωνίστριας του Squid Game στο Instagram παρουσιάζει μυθική αύξηση που ξεπερνά αυτή του Κριστιάνο και του Μέσι.

 

Η επιτυχία της σειράς του Netflix με τίτλο «Squid Game» ήταν τόσο μεγάλη που κυριολεκτικά άλλαξε την ζωή όσοι συμμετείχαν στα 8 επεισόδια, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για κάποιον ή κάποια που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Όπως είναι παράδειγμα η HoYeon Jung.

Η 27χρονη ηθοποιός που υποδύεται την Kang Sae-byeok έχει δει τους λογαριασμούς της στα social media και ειδικά στο Instagram να απογειώνονται από την ημέρα που η σειρά μπήκε στην πλατφόρμα, φτάνοντας σε μυθικά επίπεδα.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HoYeon Jung(Chung) (@hoooooyeony)

 

Πόσο μυθικά; Να ξεπεράσει σε αυξητική τάση ακόμα τόσο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όσο και τον Λιονέλ Μέσι. Αυτό τουλάχιστον έδειξε έρευνα που έκανε το HypeAuditor και δημοσίευσε το B&T Magazine για το διάστημα από τις 17 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης  Μια "άλλη" Τσικνοπέμπτη στο Kapenekis Fish Market!

Ο λογαριασμός στις 17/9 που το Squid Game ξεκίνησε να προβάλλεται στο Netflix είχε 410.000 followers και στις αρχές Οκτωβρίου είχε ήδη ξεπεράσει τα 13 εκατομμύρια, παρουσιάζοντας μεγαλύτερη αύξηση και τους δύο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HoYeon Jung(Chung) (@hoooooyeony)

 

  • HoYeon Jung + 12.5 million followers
  • Cristiano Ronaldo + 7.7 million followers
  • Leo Messi + 5.5 million followers
  • Wi Ha Jun + 5.2 million followers
  • Lee Yoo-mi + 4.4 million followers

 

Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς σήμερα έχει ξεπεράσει τα 23 εκατομμύρια.

Ο Alexander Frolov, που είναι CEO και συνιδρυτής του HypeAuditor εξήγησε: «Τα social media και ειδικά το Instagram είναι ένα από τα καλύτερα “κανάλια” του Netflix για να διαφημίσει σειρές του. Το είδαμε στο τέλος του 2020 όταν πολλοί ηθοποιοί που είχαν παίξει σε σειρές του, ήταν στο top 100 των λογαριασμών με την μεγαλύτερη αύξηση»

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus