Γεννημένη στα Χανιά της Κρήτης και μεγαλωμένη στο Ηράκλειο. Από μικρή σε καλλιτεχνικούς χώρους με μητέρα κεραμίστρια-ζωγράφο και γιαγιά μοδίστρα. Κάπως έτσι αρχίζουν να ενεργοποιούνται τα ερεθίσματα! Από πολύ μικρή επένδυε το χαρτζιλίκι της σε περιοδικά. Λάτρευε να χανόταν μέσα στις σελίδες της μόδας, των σχεδιαστών, των φαντασμαγορικών μοντέλων και της λάμψης. Κατάλαβε γρήγορα ότι ο μόνος τρόπος για να κάνεις εξαιρετική δουλειά είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις. Έτσι ξεκινάει τις σπουδές της στην Cristi Academy και έπειτα στο ΙΕΚ MORFI ΚΕΠΑΝΣΗ. Παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια και λατρεύει να εξελίσσεται.

Έχει αναλάβει την ολοκλήρωση του styling στο διαγωνισμό Miss Kriti , καθώς και σε ιστοσελίδες, φωτογραφίσεις, projects, διαφημιστικές καμπάνιες ξενοδοχείων/καταστημάτων αλλά και στην τηλεόραση (Κρήτη TV με την Μαλέσκου). Το πάντρεμα της ενδυματολογίας και του μακιγιάζ της έδωσε το έναυσμα ενός επαγγελματικού πακέτου.

Αναλαμβάνει την ολοκλήρωση μιας φωτογράφισης όπως και όλα τα είδη μακιγιάζ, αγαπάει το νυφικό μακιγιάζ και τα πιο editorial looks.
Το μότο της βασισμένο και από το επίθετο της «Do it with passion or not at all»

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

Εμείς την καλωσορίζουμε στην νέα στήλη της με θέμα το Styling!
Περισσότερα στο νέο τεύχος της Chillin news free press που κυκλοφορεί την Τετάρτη!