Layering από γιλέκα φορεμένα πάνω από πουκάμισα ή και σακάκια. Πουκάμισα πάνω από ζιβάνγκο και εκκεντρικά παλτό δημιουργούν μία statement εικόνα . Έχοντας στην κατοχή σου ένα κλασικό μαύρο κουστούμι έχεις αμέσως τον σκελετό για να χτίσεις ένα φίνο tailored outfit

 

Όταν έρθει ο Νοέμβρης σιγομπαίνει ο χειμώνας όπως λέει και μια παροιμία , και λέω σιγομπαίνει μίας και ο φετινός μας εξέπληξε με το λίγο η πολύ κρύο καθώς και τις αρκετά ζεστές μέρες. Ανήκει στην εποχή του Φθινοπώρου όπου αποχωριζόμαστε τα καλοκαιρινά και σημαντικό ρόλο αποκτούν τα παλτό τα layering στα ρούχα τα κλειστά παπούτσια και οι ζεστές κάλτσες .

 

Λέγοντας κάλτσες θα αναφερθώ στην εκδίκηση τής λευκής κάλτσας που επιστρέφει δίνοντας ένα πίο σοφιστικέ χαρακτήρα στο μαύρο κλασικό παντελόνι. Το φίνο tailoring συνεχίζει δυναμικά για ακόμη μία σεζόν να είναι στο προσκήνιο !
Έχει προκύψει τα τέλη του 80 ‘ς ‘όπου στις ανδροκρατούμενες εταιρείες, γυναίκες διεκδικούν μία εργασιακή θέση .

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

Αποτελεί ιδανικό outfit για το γραφείο , αλλά και κάθε εξόρμηση καθώς σίγουρα και σε ένα ραντεβού θα αφήσει καλές εντυπώσεις. Layering από γιλέκα φορεμένα πάνω από πουκάμισα ή και σακάκια. Πουκάμισα πάνω από ζιβάνγκο και εκκεντρικά παλτό δημιουργούν μία statement εικόνα . Έχοντας στην κατοχή σου ένα κλασικό μαύρο κουστούμι έχεις αμέσως τον σκελετό για να χτίσεις ένα φίνο tailored outfit .Αφού ο χειμώνας έχει ήδη μία γκρι διάθεση , μην ξεχνάς να βάζεις χρώμα για να σπάσει η μονοτονία.

 

 

Γεια σας είμαι η Κατερίνα Παθίακακη στυλίστρια ,image maker & make up artist και μαζί θα μοιραζόμαστε εβδομαδιαίες στυλιστικές προτάσεις!

Επιλέγοντας Oxford Shoes από τα καταστήματα Φυτράκης έχεις το κλειδί για πολλά στυλ αλλά και για το tailored style!