Ρολάκι ψαρονέφρι παντρεμένο από Επτάνησα και Κρήτη από το Chef “Βενέδικτο” του κρεοπωλείου Μπούρμπος
Εκτέλεση:
-
Ανοίγουμε πολύ καλά το ψαρονέφρι μας όσο πιο ψιλό μπορούμε.
-
Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε όλα τα παραπάνω υλικά εκτός του χαρουπόμελο.
-
Γεμίζουμε τα ψαρονέφρια μας κατά μήκος και τα κλείνουμε παίρνοντας το αρχικό σχήμα.
-
Έπειτα τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα από κάτω σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 για 10 λεπτά και είναι έτοιμο.
-
Βγάζουμε και αφήνουμε να κρυώσει λίγο για να κοπεί σε φέτες.
-
Ζεσταίνουμε το χαρουπόμελο και το περιχύνουμε από πάνω.
-
Σερβίρουμε με ψητά λαχανικά, ρύζι ή και πατάτα γεμιστή, όπως τη φωτογραφία με γέμιση στάκα, γραβιέρα, απάκι και πράσο.
Καλή σας όρεξη!
Διευθ.καταστημάτων: Αναπαύσεως 35, Χανιά / Λ.Καραμανλή 87, Χανιά
fb: Κρεοπωλεία Μπουρμπος meet the art of meat
insta: Κρεοπωλεία Μπουρμπος meet the art of meat