Αν θες να διατηρήσεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να φροντίσεις το σώμα σου, ή ακόμα και να χάσεις βάρος με σωστό και μεθοδικό τρόπο, σου βρήκαμε τα 5 apps που πρέπει να κατεβάσεις άμεσα στο κινητό σου!

No1: Υπενθύμιση νερού
Ξέρεις πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση του οργανισμού και όπως σου έχουμε ξαναπεί η κατανάλωση τουλάχιστον 8 ποτηριών νερού είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια της μέρας. Τι γίνεται όμως αν είσαι από αυτούς που ξεχνάνε να πιουν νερό μέσα στη μέρα; Η λύση είναι μία εφαρμογή που θα σου το υπενθυμίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι να σου γίνει συνήθεια!

No2: Βηματομετρητής
Ακόμα μία σημαντική συνήθεια, για την υγεία σου αλλά και την καύση του τοπικού λίπους είναι το περπάτημα. Μια εφαρμογή που θα μετράει με ακρίβεια τα βήματα σου κατά τη διάρκεια της μέρας είναι απαραίτητη για να βεβαιώνεσαι και εσύ πως δεν θα κάνεις ποτέ λιγότερα από 6000 βήματα ημερησίως!

Διαβάστε επίσης  GASPIE 2024 (μέρος β) - by GAS Motosport Culture

No3: Ασκήσεις
Μερικές εφαρμογές με προγράμματα γυμναστικής για διάφορες μυϊκές ομάδες, θα σε κρατήσουν σε φόρμα αν δεν έχεις χρόνο για γυμναστήριο. Και αν έχουν και αυτόματη υπενθύμιση για να μην ξεχνάς ποτέ να τις εκτελείς, τότε ακόμα καλύτερα!

No4: Ιδέες μαγειρικής
Μια εφαρμογή με νόστιμες και υγιεινές προτάσεις για γεύματα και smoothies θα σου φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη όταν θα έχεις στερέψει από ιδέες για μαγείρεμα και θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τη σιλουέτα σου με ισορροπημένα γεύματα!

No5: Μετρητής θερμίδων
Τέλος ένα app που θα μετράει αναλυτικά την ημερήσια πρόσληψη υδατανθράκων, λιπαρών και πρωτεϊνών είναι απαραίτητο για να συγκρατείς και εσύ τον εαυτό σου και να πετύχεις τα body goals σου!!!

Πηγή: faysbook.gr