Παραμυθοπαίχνιδα με την Ελεάνα και την Ελευθερία…
Ένα διαφορετικό, θεατρικό εργαστήρι για παιδιά 3-6 ετών, έρχεται στο YouCA!
Μέσα από την δραματοποιημένη αφήγηση ενός παραμυθιού, παιδιά γονείς και εμψυχωτές γινόμαστε ηθοποιοί στην μεγάλη σκηνή της ζωής.
Το πρόγραμμα διαρκεί 2 ώρες και περιλαμβάνει: μουσικοκινητικά και ψυχοκινητικά παιχνίδια, τεχνικές θεάτρου καθώς και μία καλλιτεχνική κατασκευή με θέμα το παραμύθι.
Επιβιβαστείτε στο τρένο της φαντασίας με παιχνιδιάρικη διάθεση στις αποσκευές σας και ελάτε να ζήσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία στη χώρα του παραμυθιού.


Το εργαστήρι θα πραγματοποιείται ενα Σαββατοκύριακο κάθε μήνα στον χώρο θεάτρου και τεχνών YouCA (Καραϊσκάκη 76,πίσω από την πυροσβεστική), και κάθε φορά θα βασίζεται σε διαφορετικό παραμύθι.
Το εργαστήρι του Σαββάτου θα είναι ίδιο με αυτό της Κυριακής με μόνη διαφορά ότι το Σάββατο οι δράσεις θα αφορούν αποκλειστικά παιδιά ενώ την Κυριακή το προγραμμα θα απευθύνεται σε παιδιά με τη συνοδεία ενός γονέα.
Θα τηρηθούν όλα
τα ισχύοντα μέτρα κατά του covid-19.
Διαρκεια: 2 ώρες
Σάββατο 20/11 5:30μμ-7:30μμ
Εισιτήριο: 10€/παιδί
Κυριακή 21/11 10πμ-12μμ
Εισιτήριο: 12€/ παιδί με συνοδό
Τηλέφωνα κρατήσεων: 6942215403 & 697 4053700
Κατόπιν συνεννόησης τα παραμυθοπαίχνιδα μπορούν να έρθουν στον χώρο σας για έναν διαφορετικό τρόπο ψυχαγωγίας των μικρών μας φίλων. Η δραστηριότητα ενδείκνυται για απασχοληση σε παιδικά πάρτι ή για χώρους όπως καφέ, παιδότοποι κλπ.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Ακόμα ένας δυνατός χειμώνας φτάνει στο τέλος του! (25/4 - 28/4)