Στην παρουσίαση του στολισμού του Δήμου Χανίων για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων προχώρησαν σήμερα, Παρασκευή 19/11/2021, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Γιώργος Φραγκιαδάκης, οι Αντιδήμαρχοι, καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων, Μανώλης Κοτσιφάκης.

Όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου ο φετινός σχεδιασμός βασίζεται στη συνεργασία των τοπικών φορέων, ενώ στόχος είναι να αποτελέσει ο Δήμος Χανίων σταδιακά προορισμό για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Χανίων ανάρτησε στην σελίδα του στο facebook: “Φέτος τα Χριστούγεννα μπαίνουμε από νωρίς σε εορταστικό πνεύμα και στολίζουμε τον Δήμο μας, ώστε να γίνει πιο λαμπερός, πιο στολισμένος, πιο γιορτινός από ποτέ.
Με ένα νέο χριστουγεννιάτικο δέντρο 12 μέτρων στην καρδιά του Ενετικού Λιμανιού, με 250 συνολικά σημεία στολισμού, σε γειτονιές, σε πάρκα, σε πλατείες, σε οδικές αρτηρίες, με διαδραστικές εγκαταστάσεις και διάσπαρτες εκπλήξεις απ’ άκρη σ’ άκρη του Δήμου μας, φέτος τα Χριστούγεννα αποκτούν νέο νόημα για τα Χανιά.
Έτσι αρχίσαμε πριν δυο χρόνια και δεν θα σταματήσουμε μέχρι το φως, το χρώμα και ο παλμός των #XmasChania να φτάσει σε όλη την Ελλάδα και ο τόπος μας να γίνει κορυφαίος χριστουγεννιάτικος προορισμός.
Για τους πολίτες και τους επισκέπτες, για τα παιδιά αλλά και για όλους εμάς που νιώθουμε ακόμα παιδιά, από τα Χανιά #giatachania #XmasChania”

Διαβάστε επίσης  GASPIE 2024 (μέρος β) - by GAS Motosport Culture

περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: https://www.chania.gr