Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη και ο Έκτορας Λιάτσος είναι οι δύο ηθοποιοί, που συνεργάζονται με τη Lacta και τη Διοτίμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

 

Μην με αφήσεις ποτέ, γιατί θα σου κάνω κακό“, είναι ο τίτλος της νέας ταινίας μικρού μήκους της Lacta, που δημοσιεύθηκε με θέμα τη γυναικοκτονία. Το φιλμ εξιστορεί την ιστορία αγάπης μιας νεαρής γυναίκας, η οποία αν και αρχικά φαίνεται να ζει έναν μεγάλο έρωτα, στο τέλος δολοφονείται από τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια ενός ακόμη καυγά τους.

Πρωταγωνιστές σε αυτό το συγκλονιστικό βίντεο, που δημιούργησε η Lacta και το Κέντρο Γυναικείων Ερευνών και Μελετών Διοτίμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών (25 Νοεμβρίου), είναι δύο νεαροί και εξαιρετικά ταλαντούχοι ηθοποιοί. Ο λόγος για την Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη και τον Έκτορα Λιάτσο.

Την πρώτη την βλέπουμε φέτος στην καθημερινή σειρά του Alpha, Σασμός. Η «Αργυρώ Βρουλάκη» του Σασμού κατάφερε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο να κάνει το τηλεοπτικό κοινό να ασχοληθεί μαζί της. Η νεαρή ηθοποιός έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης – Καρόλου Κουν, ενώ εδώ και περίπου έξι χρόνια είναι ενεργή στην τηλεόραση και το θέατρο. Το μεγάλο «μπαμ», βέβαια, το έκανε το 2019 με τη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

 

 

Εκεί είχε τον ρόλο της Θεοδοσίας Σεβαστού, η οποία σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της σειράς. Επόμενος μεγάλος ρόλος που πήρε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ήταν αυτός της Ελπίδας Γιάνναρη, της συνοδού του μοιραίου σχολικού στον Σιωπηλό Δρόμο του MEGA. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί και με το θέατρο με τελευταίο της ρόλο αυτό της Αντιγόνης σε σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη.

Από την άλλη πλευρά, ο Έκτορας Λιάτσος ασχολείται περισσότερο με το θέατρο. Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν, απ’ όπου αποφοίτησε το 2013. Τα τελευταία χρόνια τον έχουμε δει να συμμετέχει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, όπως στις Όρνιθες (2016), στο Δωμάτιο του Σαίξπηρ (2016), στον Γυάλινο Κόσμο (2018), αλλά και στο Περιμένοντας τον Γκοντό (2019).

Εκτός από το θέατρο, έχει δραστηριοποιηθεί στον κινηματογράφο με τις συμμετοχές του στις ταινίες «Το μαγικό δέρμα» και «Αόρατος» (2016).

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

 

 

Όσον αφορά την ταινία μικρού μήκους της Lacta, στην οποία οι δυο τους πρωταγωνιστούν, σίγουρα αυτό που μας ανατριχιάζει είναι η τελική σκηνή, καθώς παραπέμπει στη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο. Μέσα από την εξαιρετική ερμηνεία του Λιάτσου και της Φαμέλη, βλέπουμε την κλιμάκωση των συναισθημάτων του ζευγαριού. Ο άνθρωπος που φαινόταν ήρεμος και δοτικός έγινε κτητικός, χειριστικός και αργότερα δολοφόνος της συντρόφου του.

Και σε αυτό το φιλμ η Lacta πρωτοστατεί γιατί – σε αντίθεση με τις προηγούμενες διαφημίσεις της – στις οποίες υμνεί τον έρωτα, αυτή τη φορά παρουσιάζει μια αληθινή ιστορία ενός ζευγαριού.

Μέχρι σήμερα, το 2021, 13 γυναίκες έχουν δολοφονηθεί και χιλιάδες έχουν κακοποιηθεί από τους συντρόφους τους. «Αυτό δεν είναι αγάπη. Μάθε πώς να αναγνωρίζεις τα σημάδια ψυχολογικής και σωματικής βίας σε μια σχέση», καταλήγει η διαφήμιση της Lacta με την πρωταγωνίστρια να λέει: «Σημασία έχει τι θα κάνεις εσύ που ακόμα μπορείς». Το βίντεο πλαισιώνει το τραγούδι «Μη μου μιλάς για αγάπη» της Δήμητρας Γαλάνη.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

 

Πηγή: reader.gr