Η Ειρήνη Βουγιουκαλάκη δραστηριοποιείται τα τελευταία τρία χρόνια στον χώρο των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων. Δημιούργησε την δική της εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων “Drive-it” και εξελίσσεται διαρκώς στον επιχειρηματικό κλάδο των ενοικιαστικών και του τουρισμού!

 

Interview by Iro Papadaki

 

Γιατί αποφάσισες να ξεκινήσεις μία δραστηριότητα μόνη σου?

Πάντα ήμουν ανήσυχο πνεύμα και έχω σαν νοοτροπία να παίρνω τέτοιου είδους ρίσκα. Μου αρέσει να εξελίσσομαι και χωρίς ρίσκο δεν θα το πετύχεις ποτέ. Είναι ωραίο να είσαι ανεξάρτητος και να έχεις δημιουργήσει κάτι δικό σου. Σίγουρα έχω τα άγχη μου και τις αμφιβολίες μου αλλά αυτά εμένα προσωπικά με πεισμώνουν.

 

Αν κάποιος σε ρωτούσε αν πρέπει να κάνει κάτι δικό του επιχειρηματικά αυτήν την εποχή, τι συμβουλή θα του έδινες?

Όπως ανέφερα πριν έχει ρίσκο αλλά κάποια στιγμή πρέπει να σκεφτούμε κάτι δικό μας και να το αγαπήσουμε και δεν νομίζω να βγει κάποιος χαμένος οπότε η απάντηση είναι ναι! Σίγουρα τον πρώτο καιρό μπορεί να μην είναι όλα ρόδινα αλλά ΝΑΙ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!!!

Διαβάστε επίσης  Τσίκνο Street Party with Andreasondecks @ Καπενέκης Fish Market (07/3)

 

 

Μία καλή ιδέα λοιπόν θα σε κάνει να ξεχωρίσεις?

Μία καλή ιδέα μόνη της θα σε βοηθήσει αλλά δε θα πετύχει. Όμως με ένα σωστό business plan, αρκετό ψάξιμο και προσωπικές θυσίες (προσωπικός χρόνος) νομίζω θα σε ανταμείψει!!

 

Ποιοι είναι οι επαγγελματικοί σου στόχοι για το μέλλον?

Όπως σας ανέφερα στην αρχή είμαι ανήσυχο πνεύμα. Μου αρέσει να απασχολούμαι με πολλά πράγματα. Έχω έναν χώρο που τον ανακαινίζω για να γίνουν δύο γκαρσονιέρες ώστε να τις ενοικιάσω. Κι εκεί έχω άγχος γιατί λόγω των καταστάσεων αυτά τα δύο χρόνια δεν ξέρουμε πως θα έρθουν τα πράγματα! Θα δείξει… και φυσικά σαν στόχο έχω να μεγαλώσω τον στόλο των αυτοκινήτων!

 

 

Ποια είναι η σημερινή θέση της γυναίκας στο εργασιακό περιβάλλον?

Οι γυναίκες διαπρέπουν στον επιχειρηματικό κόσμο εδώ και δεκάδες χρόνια και έχουμε τον ίδιο ίσως και περισσότερο ζήλο να επιτύχουμε. Είμαστε πλέον επί ίσοις όροις και δεν πρέπει να έχουμε αμφιβολίες για το τι μπορούμε να καταφέρουμε!

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

Insta: drive_it.chania
www.drive-it.gr/el/