Φέτος η σεζόν ποντάρει στο χρώμα

 

Αν κάποιος θέλει να είναι επιθετικός η θυμωμένος μπροστά στο ρόζ , δεν μπορεί” λέει ο Schauss. Το ρόζ δημιουργεί την αίσθηση αισιοδοξίας και αγάπης και κάθε άλλο παρά μόνο αγάπη έχουν δείξει οι fashionistas στα περισσότερα Street style looks. Αποτελεί τα κορυφαία Color Trends για ακόμα μία σεζόν. Από τις αποχρώσεις του Shocking pink μέχρι το φεμινιστικό και επαναστατικό φούξια που ακόμα για μία φορά δίνουν μια ζωντανή εκδοχή στο μουντό του χειμώνα.

 

TOTAL OUTFIT: TELEX / SHOES: FYTRAKIS

 

Οι μονοχρωματικοί συνδυασμοί αποτελούν την βάση ώστε να προσθέσω τα αντικλείδια που θα μου δώσουν μια πιο stylish εικόνα. Αυτή τη σεζόν σε συνέχεια από την περίοδο της καραντίνας η άνεση των σετ αθλητικής φόρμας και ιδίως τα φούτερ αποτελούν κορυφαία τάση και μπορούν να φορεθούν με αμέτρητους τρόπους. Αν είστε από τις γυναίκες που αγαπάτε την μόδα και τολμάτε, ένα total pink outfit ειδικά σε μία δύσκολη μέρα θα προσδώσει σε εσάς μία πιο ανεβαστική διάθεση. Άλλωστε …θα σας βάλει σε μια θελκτική ψυχολογία μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα πάνω σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να είστε sporty αλλά παράλληλα chic με πινελιές από αξεσουάρ, headpieces και ψηλά παπούτσια! Αναφερόμενη στα high heels τα βινύλ μποτάκια είναι μία επένδυση που οφείλεις να κάνεις φέτος. Το βινύλ αποτελεί ένα αδιάβροχο, ανθεκτικό υλικό ιδανικό για τα κρύα παιχνίδια του χειμώνα και φοριέται εύκολα κάθε ώρα της ημέρας! Υποδεχόμενοι τον Δεκέμβρη που μας αγκαλιάζει με την Glam διάθεση των Χριστουγέννων να πλησιάζουν το λαμπερό αυτό υλικό θα το φορέσεις με κάθε look από το πρωί εως και το βράδυ .

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: El Chacal goes Street Food Festival Heraklion

 

TOTAL OUTFIT: TELEX / SHOES: FYTRAKIS

 

Μην ξεχάσεις το πανωφόρι:

προσδίδει άφθονη κομψότητα, αποτελεί ένα ρούχο επένδυση μιας και μπορεί να απογειώσει ένα basic ντύσιμο απλά και μόνο ρίχνοντας το στους ώμους σου. Επέλεξε το βάση του χαρακτήρα της ντουλάπας σου και την χρηστικότητα του όπως επίσης πόνταρε σε γραμμές που ταιριάζουν στον σωματότυπο σου και την καλή ποιότητα του.

Έως την επόμενη φορά να χρωματίζεται τις μέρες σας με στυλ !!

 

#kp
Κατερίνα Παθιακάκη